Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lehetettlen

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv!   Egyszerűen odament és megcsókolta. A földlakóm a magas, sötét hajú srácot. Az én hibámból. Megígértem, hogy elmondom nektek, milyen hibát követtem el újra. Ezzel zártam a soraimat legutóbbi levelemben. Igen, a levélben sorokat zárunk. Ezt tanultam most többek között. És ez is tetszik. De…..
lehetettlen 2019.01.22 23:31:27
Megtaláltam az igazit! Hívjátok vissza a kutyákat, a keresésnek vége! Tapsvihar elül. Ja, ha bárki már az esküvői harangok zúgását hallotta volna erre a kijelentésre, az egészen nyugodtan elcsitíthatja lelkesedését, amely annak a vélelemnek a hatására csiklandozta meg a szívét, hogy valaki tán…..
      Tudtátok, hogy a banki nyelvhasználatban egyedülálló a hivatalos megnevezése annak a személynek, aki nem házas vagy nem él élettársi kapcsolatban? Most már én is tudom. Ehhez az információhoz egy rém unalmas egyszersmind idegtépő hivatali ügyintézésnek hála…..
lehetettlen 2015.11.09 21:05:06
Üdv!   Hiányoztok! Hiányzik a Szaturnusz. Hiányzik, hogy figyelnek rám, hogy törődnek velem. Hiányzik, hogy ha felteszek egy kérdést, akkor válaszolnak rá. Itt nem válaszol senki. Ha mégis, akkor az bizonyosan hazugság. De legalábbis az igazság elhallgatása. Itt a Földön…..
lehetettlen 2015.10.20 19:02:08
   Már jó ideje beszélgetünk. A sótartót zavartan pörgetem az ujjaim között. Próbálok arra figyelni, amit mond, és nem vágyakozón lesni a szokatlan szőke szempilláját; nem vizslatni minden mozdulatát, ahogy a villájára szúrja a sült krumplit meg kortyol a…..
   Amikor egy Backstreet Boys szám klipjét látva sírva fakadsz, és az a hétfő délutánod fénypontja, hogy odaadod a kutyádnak az új ízesítésű jutalomfalatkát, akkor azért elkezdhetsz gyanakodni, hogy az életed nem feltétlenül a megfelelő irányba tart. Szintén aggodalomra…..