Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nklttbny

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi az, amit érdemes tudni a szőrös kis kedvencekről, de eddig elkerülte a figyelmetket? Az alábbiakban pár pontban összeszedtem, mi az, aminek ismerete szerintem elengedhetetlen a "hatlábúaknak" Ezeket jórészt a saját bőrömön tapasztaltam, tanultam meg, sokszor nem kis…..
nklttbny 2015.04.10 20:31:31
@ilya: Köszönöm. :) A mi ebünk is juhász fajta, bennünket is próbál terelni, amikor csak tud.
nklttbny 2015.04.10 22:48:09
@Lord_Valdez: A falkában meghatározott, szigorú hierarchia van. Ha egy farkas a 25. pozícióban van, meg sem fordul a fejében, hogy kihvja a vezért. Esetleg az első pár helyen lévők gondolkozhatnak el rajta, de ők sem szívesen keverednek balhéba nem muszáj. Tanulság: kiskutyánkat legalább a 20-25. helyre kell pakolnunk.
nklttbny 2015.04.11 19:37:58
@kai: Sejtettem, hogy előbb utóbb ez a videó is fel fog kerülni ide. Igen, ami a felvételen szerepel, az valóban nem szép. Viszont csak egy kiragadott részlet. A kutya, aki szerepel a videón többször is aggresszíven viselkedett emberekkel. Alapvetően a kutyákat akkor kell büntetni, amikor elkövetik a rossz cselekdeted. Nyilvánvalóan belátható, hogy ilyen esetben nem lehet megvárni, amíg elsétál egy kisiskolás csoport mellett, leszedi három gyerek karját. Ilyen estekben az a szokás, hogy a kutyát behibáztatják kontrollált körülmények között (ezért volt ott a 10-15 oktató), és mikor hibázott, akkor rakják helyre. A videó természetesen jól lett megvágva, és nem látszik rajta, hogy mi történt előtte. Az oktatók a lehető legmagasabb bűntetést alklamazták, a falkából való kizárást. Nem szép látvány, a lehető legvégsőbb esetben alkalmazandó, de még mindig jobb, mint egy lerágott kar vagy láb...