Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LiBaSz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este óta a Metallica Tankcsapda-feldolgozásától hangos a magyar internet világa. Persze, sejthető volt, hogy valami nevesebb dal kerül majd elő, de hogy pont A Legjobb Méreg lesz az, arra nagy összegben nem tippeltünk volna. De hogy lássátok, mennyire nem előre tervezett megmozdulás volt, a…..
Egészen bizonyos vagyok benne, hogy minden lemezjátszó-gazda sorstársunk fejében megszületett valaha ( előbb vagy később, mindegy ) az a dilemma, hogy mennyi az az összeg, amit hangszedőre érdemes egyáltalán költeni? Azoknak, akik valamilyen alapgéppel rendelkeznek ( Rega Planar…..
Gyerekkoromban a másodszomszéd Ondrík Erzsa néni árult birsbefőttet, birsalmasajtot, de mi persze csak ritkán vettünk, mert „nem szeretik ugye a gyerekek”- hiszen nem volt rá pénz, nekünk nem volt birsfánk a kertben. Talán a sóvárgás teszi, hogy máig szeretem a birslekvárt, a birsbefőttet, és a…..
Nekiálltam túróstáskát sütni. Mert miért ne valami állati macerással kezdjük?! Ezt a képet raktam ki a Facebook-ra, hadd' lássák, mennyire baromi jó vagyok: De nektek megmutatom, mennyire nem vagyok jó. Hátha nektek mind ilyen szépre sikerül... Íme a hozzávalók: 2 dl tej 25gr élesztő 8dkg…..