Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zab Kása

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, ez van, ezt kell szeretni, ezt dobta a gép, most pár napig én leszek Sixx mester helyett. Mondanám, hogy sajnálom, de nem. Sőt! Azt mondom, hogy „Bébi, Bébi kínálj meg, de ha nem tetszik, hát kint várj meg!” Az erőszakos viselkedés a külvilágban is elítélendő és az…..
Zab Kása 2015.04.09 23:11:02
@mokamini: Az emberek általában azokról beszélnek, akik különlegesek, akikről lehet mit! Gyula pedig érdekes. Ahhoz, hogy valaki igazán játékba tudjon kerülni, meg kell ismernie a játékostársait. Szerintem inkább breki kedvence lehet, hogy ennyit beszél róla.
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
Zab Kása 2015.04.08 20:43:16
@kismalacka: Lagzi Gyulus? :-) Vagy inkább Botox Mariann volt az utolsó! Ha viszont ma kiesik a Bejgli Beus, akkor tényleg tuti, hogy egy lánynak kell bejönnie. Ráadásul akkor teljesen átrendeződhet a csajok elosztása. ;-) Gondolok itt a Snezi, Mariann, Nóri trióra. :-) Hacsak Botox nem marad a Gyulával és Nóri pedig Lokival. ;-) Snezi vajon tényleg megy??? ... :-)))
Zab Kása 2015.04.08 20:50:12
@a gyuri: Mekkora kép!!! Zsírkirály! :-D Cintia borzasztó volt azzal a septummal az orrában! Mint egy tehén akinek legszívesebben egy kolompot akasztanának a nyakába. Aztán még Ő piszkálta a Gyulát!? ;-)
Zab Kása 2015.04.08 21:15:03
@mokamini: Nekem a lovaglás plusz egy pontot jelentett! ;-)
  Gólem előkerült, hogy fazont szabjon a műsornak, amiben volt már keménypornó, teraszra hugyozás és sok-sok buli, de tematikázás nem annyira, pedig ugye ez alapvetően egy taktikai reality lenne, vagy miafasz. H.Mel kiesése az egész hotelt felszabadítja, mondja Gólem, hát hogy a…..