Adatok
adahy
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Nem vagyok egy nagy chef, de időről időre találok egy-egy ételt ami nagyon megtetszik, elkészítem és tényleg jól sikerül. Nincs elképesztően sok ilyen, de ami van azt szívesen megosztom itt a Sliceandsmile-on.
Az első poszt A Pizzáról fog szólni. Sokan sokféleképpen…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Pizzatészta kelesztési ideje legfeljebb két óra, természetesen a hőmérséklet erős befolyásoló tényező. Azonban 16 óra semmiképp.
Nagyi titka liszt egy vicc.
Parmezán túl karakteres a pizzára, ellentmond a - egyébként helyes - meglátásodnak, ami az egyszerűt és lényegretörőt illeti. A pizzát nem kell telehalmozni feltéttel.
A szósz nem készül fűszer nélkül.
És a legnagyobb probléma: pizzát sodrófával nem szabad nyújtani, szigorúan kézzel kell formázni.
A sütőből ki-be kapkodás sem tesz jót neki.
Persze mindenkinek megvan a saját elképzelése a "jó" pizzáról, azonban a többé-kevésbé autentikus a fentiek alapján készül.