Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakblogolgatokitt

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       A levelezés során minden gyanúsan stimmel, majd a férfi bevallja, hogy ő szeretne új barátnőt, de még megvan neki a jelenlegi, nála is lakik. Csak akkor tudna onnan dobbantani, ha már lenne máshova, amennyiben nem kap jobb ajánlatot, marad.                              …..
csakblogolgatokitt 2022.05.21 14:47:14
@Puerto Prince: ott a pont
A becstelen foglalkozású, megvetett és jogfosztott hóhérok társadalmi kirekesztettsége fizikailag is hatással volt rájuk, mivel kénytelenek voltak a városok peremén, vagy még azon is túl élni. A tisztességes polgárok között közvetlenül nem lakhattak, ami részben a városlakók védelmét is szolgálta a…..
csakblogolgatokitt 2019.08.02 15:15:02
A magyar gyorsforgalmi útfejlesztés az elmúlt években elérte azt a kiépítettségi szintet, ahol a további fejlesztések egy részét szakmai indokok alapján már meg lehet kérdőjelezni. Ennek remek táptalajt ad az ismert, és unalomig ismételt miniszterelnöki mondat az egri…..
Teljesen egyedül, vagy családdal sem olyan könnyű nekiindulni, de egyedül, két gyerekkel pláne nem az. Márpedig mai szerzőnk, bj így vágott bele a franciaországi életbe, de úgy érezte, muszáj megpróbálnia. Te is hasonló helyzetben vagy, társ nélkül vágtál bele, esetleg gyerek(ek)kel a külföldi…..
csakblogolgatokitt 2017.04.16 17:33:38
57 #17 / 30 2016.11.20 07:52:28
B E T E G    ALAPMŰVELTSÉG 2.    "...az Anyám tyúkja érettségi tétel, de az, hogy hol van a mája a gyereknek az nem!?" A beteg egyszerűen nem hagyható ki a gyógyulásból, ehhez viszont pontosan tudnia kell mi a baja, mivel van kapcsolatban és mit kell tennie ahhoz, hogy felépüljön. Egy másik…..