Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wanderer.

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stanley Kubrick 1 Oscar-díjra jelölt háborús drámája egyie a legismertebb háború ellenes hollywoodi filmeknek, ami egy tengerészgyalogos szakasz életét követi a kiképzéstől a vietnámi háborús részvételükig. A film legfontosabb üzenete, hogy minden háború alapvetően antihumánus, és a háborúknak ez az…..
wanderer. 2015.06.26 14:24:22
@Vaszilics Fedor Emánuel: Látom nem értetted meg amit írt, csak elolvastad. Fuss neki még egyszer, ha akkor is ezt fogod gondolni amit írtál, akkor inkább ne kommentelj, mert ez nem a te műfajod.
"Ma végre újra Rollende Landstrasse mesél..." - Jtom Két világutazót szeretnék bemutatni. A poszt eredeti címe Elfelejtett világutazók vagy valami hasonló lett volna, de végül mást választottam, mert nagyon bízom abban, hogy még nem múlt el az emléke a két csehszlovák újságírónak, akik egy…..
wanderer. 2015.04.22 09:10:39
@selgir: Mehetünk majd együtt. :)
Ha valaki még nem tudná, - bár már sokszor közölték az évtizedek során - a rockzene hallott. Persze erre mindig jönnek az ellenvélemények, olyan előadóktól, akik már rég meggazdagodtak. Szóval változás nem történik, ahhoz- mint tudjuk - nem befutott előadók kellenek. Így…..
2015. február 15-én megjelent Noel Gallagher második szóló albuma. Talán a legjobb felvezetőt Noel tudná elmondani, ami kb. így hangzana: „Csináltam egy fasza albumot.”. No de ki is ez a Noel Gallagher? Korunk egyik legtökösebb, leginkább „mindenkinek megmondom a tutit”…..
Tudod, melyik együttes videoklipjében tépi zöld haját egy félig örülnek tűnő fickó? És azt tudod melyik együttes az, amelyik kishazánkba lassan úgy jár, mintha hazajárna? Azt tudod kitől volt már herótja sok Sziget fesztivál kritizálónak? Amennyiben nem, nos ez esetben…..
Két év után, idén február 24.-én jelent meg a Nashville-i Red együttes ötödik nagylemeze, mely a "Of Beauty and Rage" nevet kapta. A banda alternativ-metalt, keresztény rockzenét játszik néha egy kis nu-metal beütéssel, és amiért igazán szeretjük az ezeket kiegészítő…..
Volt egyszer egy közepes tehetségű kanadai rockbanda, mely a Three Days Grace nevet kapta. Ők úgy gondolták,  számukra a kicsit nu-metal, post-grunge hangzás feküdne a legjobban. Első albumukat ki is adták 2003-ban ami egyből a mainstream rockbandák közzé katapultálta őket. Persze…..
Talán egyetlen Y generációsnak sem kell bemutatnom a Papa Roach együttest. Még azt sem kizárt, hogy az X generáció tagjai közül is sokan hallottak már róluk. De ha mégsem... Nos, a Papa Roach egy 1993-ban alakult raprock, nu-metal együttes, amely eddig 7 db. albumot jelentetett meg.…..