Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bostonboy

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gólem, nem patak, liget, fák, hipó miatt(?) megszaggatott farmis, fehér igen, tojásfej, párválasztunk, Bence és Loki szarban, P2.0 nem egy taktikai géniusz, meglátjuk. Tina majommal, a fején napszemüveggel alszik, amin csak az csodálkozik, aki nem látta VV Fannit szemüvegben…..
Bostonboy 2015.05.02 15:15:13
@Bostonboy: miért személyeskedsz és sértegetsz? Lehetsz szerelmes abba görénybe, téged minősít, ahogy a kommented is.
Bostonboy 2015.05.02 15:17:20
@beacska: miért személyeskedsz és sértegetsz? Lehetsz szerelmes abba görénybe, téged minősít, ahogy a kommented is.
Bostonboy 2015.05.02 15:28:31
@beacska: Te jó Isten! Hát nem irigylem, aki téged kúrogat! Csak nem képzeled, hogy leállok veled vitázni? Mi a fasz? Nem lehet itt másnak véleményt mondani, csak a Loki-tábornak? Kérd meg Sixx-et, hogy írja ki, csak azok jöjjenek kommentelni, akik veled értenek egyet. Na szevasz:)
A tegnapi Loki-mayhemnek ma lesz következménye, mondja Gólem egy naplementében a seggét rázó bulát ábrázoló pólóban, és megint a pálmaligetben van, ahol egyszer már eltévedt. Ráadásul Sármőr elbaszott küldetése is terítékre kerül, az előzetesben bemutatott, látványos…..
Ha hihetünk a matrózos szettben hogyvoltozó Berkinek, akkor a mai részben több ármány, intrika, szerelem, sírás és szárazbaszás lesz, mint a Homok titkaiban és a Szomszédokban összesen, úgyhogy csapjunk is bele. Már tuti senkinek sincs tiszta vérképe, de még mindig nem…..
Bostonboy 2015.04.22 16:01:25
@Ronni: Na a lányok fikázása pedig..bár tegnap ez már ki lett tárgyalva, de amit nekünk megmutattak a szerkik, aszerint Loki kezdeményezte ezt is. A többi meg társult. Nem hiszem, hogy utasításra történt volna, lásd Gyula viselkedését. A lányok úgy néznek ki ahogy, a fiúk szintén. De egy Petinek, egy Lokinak nincs erkölcsi és semmilyen alapja a másik külsejét bírálni. Egy transzvesztita, meg egy szociopata ocsmányság nehogymár cikizze a csajokat, akármennyit is híztak. Lokinak a Mariann istenítése megvan: a csaj fölkel hajnalban, fogat mos és kikeni magát és úgy fekszik vissza Lokker mellé az ágyba. Na komám, én az ilyen nőtől ugranék ki az ablakon! Hadd bújak csak oda mellé ébredés után rögvest, de ha lehet még félálomban!
Bostonboy 2015.04.22 16:05:23
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: na ja, tán nem épp ettől gőzölt be?
Bostonboy 2015.04.23 10:26:01
@melaena: telitalálat:)
A Kavarás Másnapjnak Reggelén vagyunk, Gólem szerint Loki nagyon belezúgott Botoxba, és emiatt megint sakkozni kell a bulák között. És ez nagyon nem jó, legalábbis Pjotr szerint, aki már tuti ki van bukva attól, hogy állandóan tíz-tizenegy ember helyett kell gondolkodnia, majd…..
Bostonboy 2015.04.18 09:16:26
@Sanda.Ipse: Egyértelműen erről lehetett szó. Hozzáteszem bárki megnyerheti, de hosszútávon nem biztos hogy az az erkölcsi győztes, aki gennyesen nyeri a végét. Igaz, sokan nem nézik a műsort, de sokan igen. És az ÉH után is van élet ugyebár, nemtom egy Loki vagy egy Pjotr hogyan fog elhelyezkedni ilyen múlttal (vicces, hogy leginkább ők lovagolnak a csajok "múltján), ha a munkáltató netalántán nézte a műsort. Vicces az ad hoc jellegű következetlenségük is, ez különösen Lokira igaz - az egyik spiné múltja felháborítja, a másik (pl. Beus) ugyanolyan múltja pedig kihozza belőle a Grál lovagot:) Nem baj ez, de hogy saját magukkal is elhitetik mennyire igazuk van, az tényleg röhej.
Bostonboy 2015.04.19 19:10:17
@XocoLatte: Figyelmetlenül olvasol, Loki neve nem szerepel a bejegyzésemben. És komolytalan hangvételben is etikátlannak tartom. Vagy inkább gusztustalan? De mégeccer: akinek nem inge, ne vegye magára. (akinek meg az, úgysem fogja, hiszen ha megtette, amit tett, az már magáért beszél)