Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Vargha Klári

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A cikkért klikk ide   dr. Vargha Kláramediátor,coachwww.medmediator.hu..
  A cikkért klikk ide   dr. Vargha Kláramediátor,coachwww.medmediator.hu..
A cikkért klikk ide   dr. Vargha Kláramediátor,coachwww.medmediator.hu..
A munkahelyünkön számtalanszor érhetnek frusztrációk minket. Egy részük a munkánk miatt, más részük a munkánk során kialakult emberi kapcsolataink miatt. A főnökeinket sohasem, a kollégáinkat pedig többnyire nem válogathatjuk meg, és persze a munkánk sem mindig „fenékig tejfel”. Azt, hogy milyen…..
Azon gondolkodtunk egy ismerősömmel, hogy a nők számára miért fontos az ajándék. Vajon miért szeretnek ajándékot kapni a pasijuktól, barátjuktól, férjüktől? Arra jutottunk – amellett, hogy természetesen a legtöbb nő szereti az ékszereket, cipőket, ruhákat, vagy bármilyen…..
  Egy rendkívül látogatott kérdéseket és válaszokat tartalmazó laikus oldalon (melyen a kérdésfeltevők és a válaszolók is laikusok) a következő kérdést tette fel valaki: „Hallottatok már a párkapcsolati mediációról, ahol egy-egy problémát mediálnak az egyébként jól…..
Annyit olvasok mostanában arról, hogy egy párkapcsolat folyamatos munkát kíván tőlünk, azaz „dolgozni kell rajta”. Igazat adok bizonyos mértékig az erről értekezőknek, de alapjában véve…..
Mediáció Életek 2015.04.24 07:45:12
Tapasztalatom szerint többnyire a hölgyek azok, akik egy párkapcsolati problémát észrevesznek és megoldani szeretnének. Olyan ez, mint a vásárlás, a háztartások többségében a nők azok, akik eldöntik, mire is lesz szükség, mit érdemes megvenni. Ez valószínűleg összefügg…..
Mediáció Kezdetek 2015.04.15 14:28:28
Mindenkinek van egy kezdet. Persze, ha van reinkarnáció (miért is ne lenne, de miért is lenne?), akkor több kezdet is van. Csak az a baj, hogy nem emlékszünk a kezdetekre. Mindig csak az utolsóra, amelyben éppen benne vagyunk. Vagy arra sem. Mindenki szeretné tudni, hogyan kezdődött,…..
Mediáció Menjek, vagy maradjak? 2015.04.09 16:03:28
„M: Most egy kapcsolatban vagy. Milyenben is? H: Nem tudom. Az első olyan kapcsolatom, amiről már a 2. hónaptól semmit nem tudok. Nem értem Őt, és úgy érzem Ő sem ért engem.M: Miért is vagytok együtt? H: Nem tudom. M: Félsz? Nem mersz változtatni? Úgy érzed, szükséged van…..
„Azt kell tehát mondjam, tévedéseim száma több volt, mint a jó döntéseké. De mindig úgy ítéltem meg, ha ott maradok egy semmiben, azzal senkinek nem teszek jót, legkevésbé magamnak. Így mindig változtattam. Vajon jól tettem? Egy barátnőm azt mondta egyszer: fergeteges amit…..