Regisztráció Blogot indítok
Adatok
There Is No Spoon

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Ez meg mi a faszom? 2017.01.09 14:25:09
Komolyan, elnézést a címért, de erre, ami itt van fent, nincs mentség, magyarázat, kifogás, elkenés, SEMMI, ez maga a pusztító igénytelenség, hogy Puzsér Róbertet idézzük, ez az itt, ami egyszerre visz le a béka segge alá egy egyébként jól működő formátumot és tesz nevetségessé olyan tehetséges…..
A Heti TV nevű zsidó közösségi csatornánál folytatja Bánó András, írja a Breuerpress. Az ATV Híradójának eddigi főszerkesztője a megbízatása lejártával Európa első zsidó közösségi tévéjénél folytatja, ahol februártól rögtön három műsora is lesz. Bánó nem az első ismertebb név, aki otthagyja a…..
Facebook-bejegyzésben kiáltja az éterbe bánatát és elkeseredését az ATV vezére. Oka természetesen Kálmán Olga váratlan távozása...
A hatalom megint a legvédtelenebbeket szemelte ki magának: a fákat. Azokat a fákat, akik képtelenek megvédeni önmagukat. Jól jellemzi mindez a hatalom gőgjét, hisz mindig az ártatlanokat pécézi ki magának. Azonban ezúttal elszámították magukat! A fáknak is vannak jogaik. Mivel a fák is olyanok mint…..
Nos hát, elkapták a Szörnyeteget, az Állatot, aki nem érdemel életet - és máris olvashatjuk az erkölcsileg felsőbbrendű honfitársainkból kibuggyanó gyilkolási vágy manifesztációját, mert a plebsz azóta se változott: lincselni akar, kínozni, kivégezni, szenzációt, kalodát és bűnbakot. És mindig…..
Lumens Így bojkottáld Izraelt 2016.03.31 05:56:17
Ha tényleg bojkottálni akarod Izraelt, legalább csináld normálisan – mondja Hananya Naftali How to really boycott Israel című Youtube-videójában a Boycott Israel mozgalomra reagálva, melynek célja „bojkottálni az izraeli és más, Izraelben vagy azon kívül készített zsidó termékeket, melyek…..
There Is No Spoon 2016.03.31 12:48:47
Gyalázat, hogy a pedagógusokkal már annyi évtizede mindent meg lehet tenni. A pedagógus lassan a társadalom kisebbsége lesz, az örök sündenbock - aki mindenért hibás, akinek fát lehet hasogatni a hátán. Filléres éhbérrel háláljuk meg nekik azt a törődést, azt a sok jót, azt a mérhetetlen szeretetet,…..