Regisztráció Blogot indítok
Adatok
datipster

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feltettem pár kérdést pár magyarországi tévének az LA Screenings nevű eseménnyel kapcsolatban, ami tulajdonképpen egy olyan tévés vásár, amin az összes nagy stúdió levetíti az új sorozatai első részét, hogy abból válogatva a világ tévécsatornáinak…..
Mentségemre legyen, hogy a szelvényt még 3 hete tettük, amikor még nem lehetett tudni, hogy Guardiola csapata három sérülttel fog pályára állni. 11-szeres odds lett volna a kötésben és nem ártott volna egy löket a banknak. De inkább menjünk is tovább és koncentráljunk a…..
Na ez egy igazán bátor tipp lesz. Pontos eredményre nem szoktam rakni, most viszont minden jel arra mutat, hogy ennek a meccsnek 2-1-nek kell lenni :) Odds: 8.50 Tét: 1 egység..
Mielőtt azt hinnétek, hogy csak meglepetésekre tudunk tenni, nem! Erre a BL fordulóra már kb két hete megtettem ezt a szelvényt és egyedül az Atletico a kérdéses. Az biztos, hogy a Real mindent meg fog tenni a meccs érdekében, de az utóbbi időben kicsit berozsdásodott a team. Ha nem…..
Bizony, rúgtak egy gólt a végén. Így kell ezt csinálni! Abszolút háromesélyes meccs volt, erre volt a legnagyobb odds, és ugyebár azt szeretjük :) Tét: 50 Ft Nyeremény: 162.5 Ft (Tudom, tudom, ha 1000 Ft lenne, most gratulálnátok a háromezres nyereményhez. Ígérem, hamarosan…..
Ismét tettünk egy meglepetést. Szerintünk a Getafe fog győzni. A meccs pont 1 óra múlva kezdődik :) Előzetest most nem írok. Odds: 3.25 Tét: 1 egység..
Alig járunk a 30. percnél, a #4-es fogadást megnyertem, kedves bet365 már jóvá is írta a pénzt. Btw két éve most először találtak a PSG hálójába. A Liverpool meccs is kedvezően áll, döntetlenre.  Ezek még mindig minimumtétes fogadások, be kell járatnom magam és nem akarom…..
Igazi csemege a mai Francia Kupa mérkőzés, a PSG meghatározó játékosai, David Luiz (védő) és Thiago Motta (középpályás) sérülés miatt kihagyják a mai meccset. A többiek sincsenek a legjobb kondícióban. A másik oldalon a St. Etienne remek formával (1 döntetlen + 4 győzelem)…..
Remek meccsnek ígérkezik a mai Blackburn - Liverpool összecsapás. Már játszottak egyszer egymás ellen az FA Kupában, akkor döntetlennél hangzott el a záró sípszó. Ami miatt ezt a meccset kiemelem, hogy remek meglepetés oddsok vannak és tényleg érdemes lesz meglepetésre tenni. A…..
Milyen jó cím lenne ez, ha a tippmix nyugtát osztanám meg :D de ugye a SzZrt.-t kerüljük messziről. A Ross City ugyan nyert, de valamiért nem született annyi gól, kár érte. Tanulság, hogy talán rosszul ítélem meg az esős idő szerepét és az egyes posztok erejét is be kéne dobni…..
A skót Premiership egy meccsét szemeltem ki estére. A 2. helyezett Ross az utolsó helyen álló Johnstone csapatát fogadja. Az elmúlt 3 meccs mindegyikén 2.5+ gól született, az előző 5 meccsen a Ross egyszer sem nyert. Ez baromi érdekes felállás lenne, de az utolsó meccsük óta nagy…..
A bet365-ön xDx-es mérkőzésként szerepelt, és a sok döntetlenfogadás miatt nemrég megnövelték a hazai oddsot 3.00-ra. Mivel a Francia Kupa döntletlen aránya 28.5% körüli, a hazai pálya előnye miatt mindenképp megraktam az Auxérre győzelmét. Semelyik csapatnál nincs sérülés,…..
Minél többet szeretnénk kihozni a tétekből, ezért különösen fontos, hogy olyan irodákat válasszunk, ahol versenyképes oddsszot tudnak kínálni. Itt a Szerencsejáték Zrt. amblokk kiesett. Mind a tippmix és a tippmixpro kínálata szegényes és nevetségesen alacsony oddsokat…..
Kísérletet fogok tenni arra, hogy havi €1000 euró profitot termeljek sportfogadásból. Erről szól a blog, remélem, érdekes és tanulságos lesz! Hol is kezdjem? Póker játékosként tudom, hogy nagy szerepe van a helyes gazdálkodásnak, a tétek megfelelő kiválasztásának. Fel fogok…..