Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lektorka

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép remények: a különadót a távközlési és energetikai cégek, illetve az áruházláncok vagy a fogyasztókkal és az alvállalkozókkal fizettetik meg, vagy kirúgásba és leépítésbe kezdenek. Heti szavazás-összesítőnk. Visszavágnak a multik a Fidesznek? c. írásunkhoz,…..
szamárSágok hihetetlen puzzle 2010.10.26 18:47:00
Ebben segíthetne valaki matekos, mert azt tudom hogy ez lehet de nem tudom miért.. Annó talán volt erről szó a főiskolán de akkor is. Vagy nem figyeltem oda, vagy mentem a klubba aztán valahogy elmaradt :)Na a lényeg valaki mondja meg, hogy ez hogy a fucking bullshit életbe lehet, you…..
Az egymondatos szakítások egyértelműek - az egyik fél számára. A másik fél meg mormolja csak az elhangzottakat, hátha feltárul valami örök igazság, esetleg egy végső értelmezés. Sziasztok! A történetem rövid lesz, mindössze egy lekoptatós mondat. Előzménynek…..
Gyakran megtörténik, hogy az emberek tilosban parkolnak. Péter sztorijában az az érdekes, hogy ezúttal a szabálytalankodók egymást akadályozzák. Múlt héten fotóztam ezt a gyöngyszemet. A mindkét irányból behajtani tilos táblával védett belvárosi utcácskából - mellesleg…..
autózz! Óvatos duhaj 2008.04.02 08:19:00
Saber1 sztorija az igazolása annak, hogy a tétova vezetési stílus ugyanolyan veszélyeket rejthet magában, mint az, ha valaki minden körültekintést mellőzve törtet előre. Bár ezesetben a kettő némileg ötvöződni látszik. Ez a kis kellemetlenség nemis olyan rég esett meg velem. Egy…..
autózz! Beint a MÁV biztosító 2008.02.14 08:15:00
Amikor egy asszociációs játékban valaki azt mondja, MÁV, nemigen az lesz rá a válasz, hogy magas színvonal. Így van ez az azonos nevű biztosítóval is. Felperes is jól megszívta, kb. annyi lehetősége és esélye van, mint az egérnek, aki két vállra akar fektetni egy elefántot.…..
lektorka 2008.02.14 11:36:44
Még Ausztriában éltünk, mikor sikerült Bécsben a magyar rendszámú autónkkal egy svájci házaspárral koccannunk. Vitán felül ők voltak a hibásak: piros lámpánál álltunk, mikor belénk szálltak hátulról. Nálunk a hátsó ülésen három apró csemete ült, de mivel mindnyájan be voltunk kötve, senki nem sérült meg. A kocsinak is csak a lökhárítója tört össze, de ezt sem szerettük volna saját zsebből fizetni. Miután sikerült a vétkes bácsi feleségét megnyugtatnunk, hogy semmi bajunk, mindent el tudunk intézni, félreálltunk egy parkolóba, és kitöltöttük a baleseti bejelentőket (náluk is volt német nyelvű, nálunk is magyar nyelvű). Még csak rendőrt sem hívtunk, annyira tiszta helyzet volt. Ez idő alatt a néni finom svájci csokival etette a csemetéinket. :) A bácsi megígérte, hogy majd ők beadják a papírt a zürichi biztosítónak, ne költsünk postázásra. A kapcsolattartás megkönnyítése érdekében e-mail címet váltottunk, és barátsággal elköszöntünk.
Mikor újra Magyarországon jártunk, megkérdeztük a szervizben, mennyi a kocsi javítási költsége. Ezt megírtuk a svájci házaspárnak, mire ők azt felelték, hogy ezt nem éri meg zsebből fizetniük, inkább a biztosítójukkal intéztetik. Így is lett: pár héten belül, minden akadékoskodás nélkül, ráadásul csak a szerviz elfaxolt előszámlája alapján megkaptuk a svájci biztosítótól a teljes javítási költséget. Az autót csak ebből hozattuk rendbe. (Persze csak azért tehettük ezt meg, mert így is üzemképes volt.)
Szóval így is lehet: svájci és magyar rendszámú autó koccan Ausztriában, rendőrség, anyázás és baseballütő nélkül mindent lerendezünk, a biztosító pedig SZOLGÁLTAT, ahogy a szerződésben megígérte.