Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RustField

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Én, autógyilkos? Soha 2015.02.12 06:18:20
Nem jár hetente Münchenbe százötvennel, tehát nem teszi ki autóját extrém igénybevételnek? Téved. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
RustField 2015.05.20 11:42:55
@ezanévmárcsaknemfoglalt: :-)
Az ég világon semmi probléma a réz pasztával. Még akkor sem, ha rákerül a jeladóra.
Az egyetlen problémájuk vele a fék gyártóknak, hogy túl olcsó. :-)
Mennyivel jobban járnak, ha mindenki szépen megveszi a fékgyártók saját kenőcsét!
Amikkel egyébként szintén nincs baj.
Én ezer éve ilyenekkel kenem a csúszó felületeket, de réz pasztát (nem spray-t) használok a betét hátuljára és még ezer helyre, csavarra az autó más részén.
Nem mellesleg a Jeep-emen is tökéletesen működött mindig az ABS, pedig sokszor ki sem látszik az egész agyat beborító zsír, sár, víz kombóból! :-D
2013 novembere és 2015 februárja között egyáltalán nem írtam Dezsőről – az volt a terv: majd ha purrog szépen és végre jó lett a motorja, megírom. A legutóbbi posztban be kellett ismernem, semeddig nem jutottam. Röviden összefoglalom a motorral kapcsolatos ügyeket: – a svéd…..
RustField 2015.04.06 21:43:46
@Morc75: Nem hiszem, hogy védelemre van szüksége a szerzőnek. Kicsit túlreagáltad. :-)
RustField 2015.04.06 22:44:08
@Csikós Zsolt: Komolyan nem értem... Itt mindenki stupid, vagy arra vár, hogy ha valaki nem nyálas kommnetet ír, akkor a torkának ugorjon? Mit kell sértődősködni? Nem figyelsz te sem? Sem fikázni, sem megbántani nem volt szándékom. És nem is tettem. Sem a kocsira, sem a munkákra nem mondtam semmit. Egyedül azt mertem nyilatkozni, hogy feltűnöen sok a siránkozás. Érdekelt a sorozat, végig is olvastam, de tényleg néha alig bírtam túl jutni egy-két részen, annyira béna és fárasztó volt a fogalmazás. Ez aztán ultra durva mi? Erre aztán be kell rágni! :-) Levágtad a lényeget, "ly". Komoly válasz. Amúgy nem moderálást mondtam, hanem kommentelés tiltását. De tök mindegy.
RustField 2015.04.06 22:46:39
@Csikós Zsolt: És ugye véletlenül sem rám? Mert én egy véleményt írtam, amire nem te (mert érthető módodn húsvét hétfőn nem a neten lógaz), hanem egész mások válaszoltak. Hogy miért azt kérdezd tőlük.