Regisztráció Blogot indítok
Adatok
távol-keleti lyány

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régóta érlelődött bennem a dolog, de csak a Campus fesztiválon, a fény nevű vodkás szörnyital bódéja előtt lett belőle kvázi döntés: tesót/játszópajtást/pofozógépet kaphat Mötley az egyéves lánymacska, mégpedig egy koromfekete, kissé kerek fejű fekete macskafiú…..
távol-keleti lyány 2009.07.28 09:22:49
Nu, eddig bírta a Terminátor a piacvezető kertévén, úgy látszik Budapesten türelmetlenebbek a programigazgatók, mint a Fox-nál. Mindössze négy epizód kellett ahhoz, hogy a Terminátor: Sarah Connor krónikái szépen elveszítsen annyi nézőt a premier egymilliós nézettségéből,…..
Éva Alma, Éva Álma 2008.03.05 13:51:03
  Hajdanában úgy kezdődött a cserekereskedelem, hogy az ősember felesleget termelt. Évának, az ex-prostinak, kilenc gyereke van. Kettőt eladott jó pénzért, egyet az állam nevel, egynek már mások a szülei,  a nagymama még kettőt vett magához, Danit Terry Black öltözteti,…..
Ha nyolc hónap után nem lehet karácsonyozni, ha négy hónap után nem lehet tenerifézni, akkor két hónap után lehet meglátogatni? Sziasztok! Ebben a sztoriban én (lány) vagyok a hülye, aztán kíváncsi vagyok, ti (értsd: kommentelők) mit hoztok ki belőle. A helyzet: kb. két…..