Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vémint

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert a magyarországi EP-választás nem lesz tiszta, szabad és legitim...
Vémint 2019.05.24 18:08:03
Akkor ezredszerre is leírom! Az Orbáni alaptörvény közjogilag érvénytelen! Minden ráépülő törvény semmis érvénytelen és törvénytelen. Ezért egy érvénytelen választási törvény által kiírt választás már eleve érvénytelen! Egy érvénytelen választást nem lehet elcsalni! Mert eleve nem is érvényes ezért egy érvénytelen választásnak nincs tétje! Színházat játszik a néppel a Fidesz és a Fidesz bűntársa a kollaboráns kamu ellenzék. Ha egy kormány "illegitim" Nem törvényes. Akkor az a törvénytelen kormány törvénytelenül felhatalmazás nélkül alkot törvényeket. A felhatalmazást a Magyar Köztársaságtól kaphat törvényalkotásra. mikor kapott felhatalmazást a Fidesz törvényalkotásra? 2010-n akkor tett esküt a Magyar Köztársaság Alkotmányára, de arra nem kapott felhatalmazást, hogy alkotmányozzon. Mert csak a népnek van joga alkotmányozni. Ezért az alaptörvény érvénytelen, mert a nép, mint a hatalom birtokosa nem hagyta jóvá, azaz nem szavazta meg az alaptörvényt ezért is érvénytelen közjogilag jogalkotásra alkalmatlan! Tehát ez a jogalkotásra alkalmatlan alaptörvény nem alkothat érvényes törvényeket. Mert eleve az, aki törvényeket alkot 2012 óta az alaptörvény szerint már nem törvényes jogalkotó az Orbán „kormány” mivel illegitim=törvénytelen ezért minden törvény, ami általa keletkezet érvénytelen törvénytelen! A választási törvény is! Ezért minden választás, amit 2014 óta tartottak egy nem létező jogilag el nem ismert államban"Magyarország" meg sem történt. Egy meg sem történt választást nem lehet elcsalni!!!!!!
youtu.be/ZBLa8TRV030
Suzukimaffia, avagy miből lesz a  stadion cserebogár? Az Esztergomi Suzuki gyár maffia módszerekkel titkolja az életveszélyes, típushibás autóit. Nem, nem levágott lófejre, vagy Al Capone Amerikájára kell gondolni. Ez itt a harmadik évezred,  a módszerek sokkal kifinomultabbak,…..
Vémint 2015.04.06 16:31:08
Sziasztok!
Azért olvaslak titeket mert, nekem most kezdődött egy hasonló kálváriám! Feleségem egy temetésről hazafelé vétlen részese volt egy utoléréses közúti balesetnek ahol hátulról a mi Suzuki splash típusú autónkba ütközött egy Kia platós kisteherautó amin ráadásul egy hatalmas és nehéz márványlap is volt rakományként . Az ütközés következtében a feleségem által vezetett Suzukit neki lökte az előtte álló Citroen berlingonak ! Így a mi autónknak eleje és hátulja is törött elég szépen és az 5!!! légzsákból egy sem nyílt ki! Hárman ültek az autóban mindenki be volt kötve feleségemet és keresztanyját rohamkocsi vitte el mert ömlött a feleségem orrából és szájából a vér mivel lefejelte a kormányt .A keresztanyja a vezetőülés mögött ült apósom elől a jobboldali ülésen! Mindketten a biztonsági öv megfeszülése által sérültek apósom nem kért a mentősöktől ellátást! A balesetet okozó Kia kis teherkocsi vezetője elismerte a hibát elmondása szerint nem vette észre az előtte haladó autók lassítását megállását mert, az út bal oldalán álló fehér Opel astrát trafipaxnak vélte és azt figyelte van -e benne kamera ! Mire vissza nézett már ott is volt előtte a feleségem által vezetett Suzuki ami már a majdnem álló helyzetben volt! És megtörtént a csattanás A Citroen vezetője mivel már látta a visszapillantóban a nagy sebességgel érkező Kia kis teherautót üresbe tudott még kapcsolni valamit mentve a helyzeten így nem csapódtak át a baloldali sávba lehet ezzel a manőverrel megmentette három ember életét! Az anyagi kárunk tetemes kb:700 -800 ezer forint! valószínű totálkár lesz. Nem a légzsákon múlt a baleset de birizgálja az agyamat hogy miért nem nyílt ki!?? Sokkal rosszabb vége is lehetett volna! A blogot végigolvasva nagyon elszomorít a Suzuki ZRT hozzá állása a légzsák hibához!
Írtam én is nekik a baleset másnapján erről kíváncsi leszek mi lesz a válasz ,de a blogot olvasva már rossz előérzetem van! Ha van fejlemény azt majd publikálom!

Tisztelettel:"V"