Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brumcsek

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó hét indul, feleim, elválik hamarost a szar a májtól, és kiderül, ki vagy kik nyeri(k) a húszmilliót. Tengerparti képpel kezdünk inkább, és ezen a héten nem baszogatjuk szegény Gólemet tovább, mert teljesen értelmetlen, viccesnek meg már a harmadik hogyvolt óta nem volt…..
Gólem, liget, pálma, milyen már az a póló, kapaszkodj a papírba, mert elesel, tematikázás, ármány, de!, híradókészítés, Gyula nagy napja, úrjézus, nemzeti hírtévénél szarabb nem lehet. Orsival nyitunk, aki az eddigi szűzies viselkedéssel szakítva csöcst villant az…..
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
brumcsek 2015.04.28 10:40:09
@Armador85: ne reménykedj a kiesőkben,nézz utána kik nyerik!! Sajnos
Kék, szűk póló, nagy, kopasz fej, körben pálmák, lent a színes Nike - igen, ez itten Gólem, kérem szépen, és mondja nagy lendülettel, hogy Pjotrnak fingja nincs arról, kivel basszon ki, ezért a kanok majd egy randin győzik meg arról, hogy ki legyen a szopóroller Vettelje ezen a…..
brumcsek 2015.04.25 00:29:57
@pogona vitticeps: már rég ellőttèk,hogy ki nyer
brumcsek 2015.04.25 14:14:47
@pogona vitticeps: már rég ellőttèk,hogy ki nyer
A Kavarás Másnapjnak Reggelén vagyunk, Gólem szerint Loki nagyon belezúgott Botoxba, és emiatt megint sakkozni kell a bulák között. És ez nagyon nem jó, legalábbis Pjotr szerint, aki már tuti ki van bukva attól, hogy állandóan tíz-tizenegy ember helyett kell gondolkodnia, majd…..
brumcsek 2015.04.19 17:38:59
@kamilla123: szerintem is fosch9=Loki,

Hetek óta kiszivárgott,hogy kik a győztesek,de mi eltántoríthatatlanul ,,tematikázunk",hogy ki menjen,ki maradjon.Omaperverz,Opaperverz Barbi képernyőre kerülésével a Tv2 leìrta magát.
Igen, ez van, ezt kell szeretni, ezt dobta a gép, most pár napig én leszek Sixx mester helyett. Mondanám, hogy sajnálom, de nem. Sőt! Azt mondom, hogy „Bébi, Bébi kínálj meg, de ha nem tetszik, hát kint várj meg!” Az erőszakos viselkedés a külvilágban is elítélendő és az…..
brumcsek 2015.04.09 21:14:20
@mokamini: Csak mezei kommentelő vagyok, de a testbeszèdük elàrulja. H. Snezi mèg a szemèt is lesüti am Vakonddal beszèl . Paca meg egèsz testèvel vèdte Vakondot a 40 kilós Beustól ! Paca is az istàllóhoz tartozna? :)
brumcsek 2015.04.09 21:29:33
@mokamini: Abszolút egyetèrtek !
Èn màr nem idegesìtem magam , TXT. 888-on nèzem !! Ott mindent feliratoznak, èn sem hallom, azèrt olvasom ! Amúgy köszönöm a kedves fogadtatàst !