Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arktos

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyárnak vége, de a nyaralások kapcsán születő posztoknak még bőven nincs. Olvasónk igazán sok energiát (19 levelet!) ölt az óriási koppanásba, ami Siófokon várta. És a sztorinak  nem az a legsúlyosabb része, hogy nem volt meg a szoba. Vajon hogy gondolták a helyi erők,…..
Megértettem elveszítette gyermekét, ami minden nőnek elmondhatatlan fájdalom, átéreztem. Próbáltam még pátyolgatni de szinte kizárt a kapcsolatunkból.   A kép innen   Egy történet írok amiért bőven lesz vascső stb. Számítok rá mert elég régóta olvaslak…..
arktos 2011.02.01 14:56:49
@Esztétikus Kritikus:
lehetett így, igen. ha így volt, akkor mehet is a picsába, kétségtelen.
de utoljára leírom, hogy így ebből a pár karakterből ezt én így nem merném 100%-osan kijelenteni, hogy ténylegesen így is volt.
persze ostoba vagyok, okosabbnak és emberibbnek próbálok látszani, tehát LEHET, hogy nincs igazam ;]
arktos 2011.02.01 15:01:27
@Esztétikus Kritikus:
a 83% korrekt. tered ad a maradék 17%-nak, ami a statisztika elvéből adódóan így is roppant nagy. akkor kézfogás és mosoly?
arktos 2011.02.01 15:05:16
@Esztétikus Kritikus:
akkor én is rámosolygok a monitorra, nyugodtan nézzenek hülyén a munkatársak. csak a kézfogás virtuálisan oldható meg,mert ha még nyúlkálok is a monitor felé, nem csak mosolygok rá, akkor bevitetnek a kórházba :]
A Bioware most már kicsit több mint egy évtizede ellátja a PC-s játékosokat kiváló minőségű szerepjátékokkal, a legtöbben talán a Baldur's Gate-re emlékeznek úgy, mint etalon a számítógépes szerepjátékok történetében. 2002-ben látott napvilágot a következő generációs…..
Munkahely, nős férfi, gyerekkel, vidéki konferencia - a többit kitaláljátok? Kép innen Másfél éve ismerkedtünk össze egy közös projektben, rögtön tetszett. Flört gomb bekapcs, e-mail csatározások. Akkor még azt gondoltam, ő a szuperpasi, nem elég, hogy magas, szőke,…..
arktos 2010.08.25 19:33:47
Vasárnap szövetségi népszavazás volt Svájcban a minaretek építésének teljes betiltásáról. A referendumon a szavazók 55%-a vett részt, és dupla többséggel - az összes szavazat 57,5%-ával, illetve a 23 kanton közül 19½-ben többséggel - elfogadták a Svájci Néppárt…..
Rájöttem! Terroristák 2009.05.26 07:05:00
A terroristák korunk sztárjai. Ha bekapcsoljuk a híradót, minden alkalommal hallhatjuk, hogy terroristák a világ valamelyik pontján pokolgépet robbantanak vagy lövöldöznek, ártatlan emberek vérét kioltva. Pedig ha jobban megvizsgáljuk, teljesen egyértelmű, hogy a terroristák csak…..
Ha nyolc hónap után nem lehet karácsonyozni, ha négy hónap után nem lehet tenerifézni, akkor két hónap után lehet meglátogatni? Sziasztok! Ebben a sztoriban én (lány) vagyok a hülye, aztán kíváncsi vagyok, ti (értsd: kommentelők) mit hoztok ki belőle. A helyzet: kb. két…..