Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tzombi

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába is kapcsolgatjuk a rádiónkat, mindenhol az MTI előre felmondott, uniformizált híreibe fogunk ütközni. Hogy miért? Mert az állami hírszolgáltatás olcsó, ezért ezt veszik át közszolgálati mellett a magánrádiók is. A közszolgálati rádióhíreket pedig mint legutóbb…..
A Jobbik rendet és közéleti tisztaságot ígér. Ebben más politikai erőkkel szemben könnyíti a helyzetét, hogy csak kevés helyen került hatalmi pozícióba. Márpedig a népi bölcsesség szerint a csúnya lányoknak mindig könnyebb szüzen maradni. Azonban most kiderült, hogy a…..
Életem legemlékezetesebb karácsonyáról szóljon most a történet. Tizenhárom év, nem teljesen boldog házasságot tudtam akkor már a hátam mögött. Ahogy visszaemlékszem elég jól alakult a kapcsolatunk, de szép lassan, mint a napon felejtett érett gyümölcs, elkezdett belülről…..
Zombis gondolatok Az első 2008.02.14 07:54:07
Sokat gondolkoztam, hogy mi is legyen az első bejegyzésem témája, de minden jónak tűnő ötlete elvetetem. Igazándiból nem nem tudtam választani közöttük.Egy másik blogról költöztem el, ott nem nézték jó szemmel a gondolataimat, és ezek után már kissé keserű a szám íze.…..