Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Radioaktív Segglyuk - Az a csernobili este...nyamm

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba OMG! 2008.04.25 09:43:00
A hét utolsó munkanapjára tartogattuk ezt a retek nótát, tegye hosszabbá és elviselhetetlenebbé a pénteket. Ááá-ááá! Ki engedte be ezt a két bakfist a repülőtérre? Miben bízhat az ember ezek után, miféle biztonsági rendszer van ott? Mi bizony egy rokont sejtünk a…..
Azt mondják, hogy nem szabad másokon röhögni... Hehe... Dehogynemmm :D:D:D:D:DÍme, az első priviponthu válogatás:K1 bajnokA 27 éves emoItt tanult LL Junior isEvolúciós ZsákutcaSokatmondó tekintet és profil..
  Csak koncentrálj a labdára!   ..
4 éve Szentpéterváron nyílt meg Oroszország első és legnagyobb szexmúzeuma. A múzeum alapítója, Igor Knyazkin, - aki mellesleg az orosz tudományos akadémia prosztata-központjának orvosa, - évek óta gyűjti a sikamlós dolgokat. Az alábbi képen a doki egyik büszkesége látható:…..
Na kérem, első filmnemajánlónk következik. A negyvenéves aberrált szadista-mazochista Erika a bécsi zeneakadémia hírhedt zongoratanárnője. Sorban megbuktat mindenkit, kibaszik az összes tanítványával. 40 éves létére az idős, szenilis, szintén szadista anyjával él egy kis…..
Hát kedves Péter... No comment!..
Radioaktív Segglyuk - Az a csernobili este...nyamm 2008.02.14 21:10:33