Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bendegúz Vaszilij

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapkodó, önmagának és a valóságnak ellentmondó nyilatkozatok nap-nap után? – igen, ilyen Orbán idei választási kampánya. Egyszer elátkozza a szocikat, de másnapra elfelejti. Úgy tűnik, bármire képes már, csak megtarthassa a hatalmát...
A szélsőjobb egy nap a fehérekért is eljön, Európa saját történelmét ismétli, pedig nem kéne. Fico Orbán kottájából játszik, amikor sorosozik a bajok elkendőzésére. A letelepedési kötvény a kleptokraták vendégszeretete, miközben Orbán Viktor számára a földtörvény is csupán maszlag, hogy a…..
A Financial Times alig néhány héten belül másodszor foglalkozik igen mélyreható elemzésben Magyarországgal. Előbb az oligarcha-hálózatot mutatta be, most pedig azt igyekszik feltárni, milyen mozgatórugók vezették Orbán Viktort, hogy a demokrácia élharcosából az unió alapértékeit semmibevevő,…..
Bendegúz Vaszilij 2018.01.25 23:02:49
@a nagy hohoohooo: . Az itt negatívan hozzászólókat már nagy valószínűséggel listázták és ennek levét a munkahely elvesztésében és mellőzöttségben is megfogják hamarosan tapasztalni. Ne legyen igazam csak azt kívánom. Mert ez egy demokráciában nem történhetne meg. De ki lenne ma biztos ebben ?
Nem használhatják a NASA munkatársai levelezésükben Jézus nevét – írta a Fox News, annak kapcsán, hogy a houstoni Johnson Űrközpont keresztény dolgozói panaszt tettek a lelkiismereti szabadságukat sértő jogi döntés ellen. A NASA korábban kifejezetten támogatta, hogy az űrhajósok kifejezzék vallási…..
Az elmebetegség mögött is van ráció. Az önmagának unokákat születtető Kövér házmester most benyögte, hogy kéne újra a sorkatonaság. Rögtön előpattant Kósa huszi, utu Lajos is, hogy bizony, fontolgatják a bevezetését. Megdőlt egy újabb, fideszes hazugság 2004-ből, amikor ennek még az ellenkezőjét…..
Egészen különleges helyre kalauzol el minket Ági, aki egy katari (egészen pontosan dohai) iskolában tanít testnevelést. Tapasztalatai még akkor is érdekesek, ha az intézmény nem egy klasszikus arab suli, hanem egy nemzetközi hely, ahol a nyugati és a helyi kultúra keveredik…..
Azt nem állítjuk, hogy az IS és a magyar kormány szövetségesek, de az kétséget kizáróan a szélsőséges muszlim állam ténykedésének következtében Orbán Viktor kikecmergett a mély gödörből, melybe egy éve taszította magát. Olyan helyről kapott váratlan támogatást, ahonnan…..
Az izraeli miniszterelnök beszéde közben közel egyperces szünetet tartott, miközben farkasszemet nézett hallgatóságával. Az alábbiakban Netanjahu teljes beszédét közöljük, magyar felirattal. A drámai jelenet a felvételen 14.45-től kezdődik, a miniszterelnök innen kezdve 45…..