Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meleghengersor

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Saját beismerő vallomása és a Szegedi Táblabíróság ítélete szerint Szabó Zoltán négy nőt gyilkolt meg az elfojtott agresszióval teli alföldi tanyavilágban. A balástyai rémként elhíresült sorozatgyilkos minden bizonnyal Magyarország legújabb kori bűnügyi történetének legnagyobb médiaszenzációja volt.…..
Nincs szükség a továbbiakban az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságok honlapjaira, mert a Lánglovagok.hu tűzoltóportál teljes mértékben betölti azok funkcióját - közölte Bakondi György, a miniszterelnök belügyi főtanácsadója. Mint a nyugdíjas…..
meleghengersor 2016.02.15 23:02:21
Évmilliókkal ezelőtt meghökkentően furcsa állatok éltek a Földön. Egy elefánt méretű lajhárra, vagy egy bika nagyságú rágcsálóra valószínűleg sokan kíváncsiak lennénk, de valljuk be őszintén, nem szívesen találkoznánk egy vérszomjas, 20 méteres cápával, vagy egy 50…..
meleghengersor 2015.05.08 15:38:45
UTOLSÓ VACSORA - A Cinken felmerült az ötlet, mi pedig nem haboztunk, és megemlékezünk azokról a borzalmas piákról, amikre csak a trú 90-es évekbeli gyerekek emlékezhetnek.     St. Hubertus, ismertebb nevén: Hubi Minden középsulis olcsó bebaszás alapkelléke volt. Édes is,…..
meleghengersor 2015.04.04 16:57:38