Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bercologus

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vigyázó! Csak öröm legyen! 2016.06.18 13:06:12
Magyarországnak nagy szüksége van az örömre. Az öröm felszabadít, új barátságokat szül, jobbá, könnyebbé teszi az életet. A magyar válogatott Eb-szereplése nemzeti örömöt gerjesztett. Tízezrek vonultak az utcákra, táncoltak, kiabáltak, ünnepeltek. Nagyon ritka az ilyen nyílt örömkifejezés…..
bercologus 2016.06.25 08:33:37
@annamanna: Elnézést kérek, de nem gyűlöljük sem Ronáldót, sem a Portugálokat, és a többi futballcsapatot sem.
Csak szurkolunk, és imádkozunk Isten segítsen az ellenfeleink (nem ellenségeink) ellen.
Ez semmiképen nem bűn.
Na és aki ért a focihoz, az tudja, hogy Dzsudzsák 2 gójal nem természetes módon pattant a kapuba, tehát az angyalok segítettek, ha pedig segítettek, akkor jogos az imádkozás ilyen témában is.....
Mellesleg az Izlandiak merő érdekből szurkoltak a magyar csapatnak.......
Nem kérek választ, nem fogok reagálni......
Négy rendőr egyöntetűen állítja, hogy egy titokzatos hang kiáltott segítségért egy vízbe borult kocsiból és ennek köszönhetően figyeltek föl a hátsó ülésen beszorult 18 hónapos kislányra. Az életmentő kiáltás viszont se a 14 órája halott anyától, sem a teljesen…..
Évtizedek óta közismert, hogy szakemberek ellenzik a terhesség alatti dohányzást. A gyilkos füst következményei lehetnek többek között a halva születés, koraszülés, a baba légzési problémái, szívelégtelenség vagy agykárosodás. Az újonnan megjelent fotók még világosabb…..
bercologus 2015.04.04 10:39:23
@inebhedj - szerintem: Kinek?
Az anyukának a gyereknek, vagy Neked?