Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gaborom

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak gratulálni lehet annak a megátalkodott iskolai szakembernek, aki szerint a képeken szereplő szoba emberi tartózkodásra alkalmas. Azért meg még külön a mosdóhoz kellene kötözni a rendszer kitalálóját, ha még ezt szállóvendégek számára jó magyar forintokért kiadja, és még csak elnézést sem kér…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt szerkesztőség! Én egy Postán dolgoztam Hál isten nem sokáig. De ez a pár év is elég volt, hogy eljöjjek. 3 év után betelt a pohár! Aki a főnökhöz bejárt jelenteni minden jó kijárt neki! A fél óránkénti szünet,…..
Megszűnik a Magánszféra című műsor az ATV-n - ez az a műsor, amiben Vona Gábor volt tán az első vendég, és amivel az ATV sikeresen kiverte a biztosítékot a baloldalnál, ahol a mai napig úgy tekintenek a tévére, mint a sajátjukra. A műsor nem azért szűnt meg, mert baj volt a nézettségével, vagy az…..
Miután a szegény ember egyiptomi hercegnőjének sminkelt Gina az első körben kihullott, VV Vivi, a műsor történetének legtöbbet vetkőző és vélhetően legostobább versenyzője (pedig erős a mezőny, gondoljunk csak VV Fannira vagy Cristofelre), és VV Soma, a testépítésről, humoráról és nem túl bonyolult…..
Gaborom 2016.12.11 21:57:37
@Lajos bácsi az úszóedző: Miért, te ilyen magazinokat nézegetsz? Ugye tudod, hogy nem Soma ruhái ezek hanem ráadták, reklámfotót látsz ugyanis.
És na és?
Minden amit ma a férfiak viselnek, először melegek viselték.
De hisz tudod ezt magad is....
Tényleg van annak valami diszkrét bája, amikor egy Bayer Zsolt nevű egyén értekezik az újságírás kapcsán becstelenségről, az a Bayer Zsolt, aki azzal büszkélkedhet, hogy nála penetránsabb, mocskosabb szájú, ordenáré, fajgyűlölő gondolatairól ismert publicistát nem sokat hordott még hátán a…..
Gaborom 2016.11.17 18:39:46
Már megint a melegek meg ez a szerencsétlen senki, ez a magát Fekete Terinek titulált úgynevezett transzvesztita úgynevezett előadó úgynevezett művész előjön a melegek legsötétebb köreiben dívó újabb szarkeveréssel, és eme poszt szerzője ezt tűzi zászlajára, és ezzel érvel Bayer ellen.
Szánalom.
Inkább írja le, hogy azért utálják Bayert, mert le meri írni a teljes igazságot a huszadik századi honi történelemről, a főleg zsidó származású vezetőkkel levezényelt vörös terror bűneit, nálunk és szerte a kontinensen és aki éppen emiatt nem érti, hogy hogyan lehet örökké a zsidók - egyébként valós és valóban örökké emlékezni és szégyellni való - sérelmeiről írni és miért nem lehet ugyanekkora elánnal írni a másik oldal nácijainak, a vörösöknek áldozatairól, a Gulág, Recsk áldozatairól, a millió szám kivégzett "osztályellenségről".
Haragszanak rá, mert ha az emberek ezt is úgy tudnák, mint a nácik bűneit, akkor az egykori kommunista párt utódpártja nem jöhetett volna vissza 94-ben, mint ahogy a náciknak sincs utódpártja vagy ha van, nem igazán hallani, hogy kormányoztak volna a huszadik században a németeknél vagy az osztrákoknál.
Egy szó mint száz, nem Bayerral van itt a baj, hanem a többi, egyoldalúan tájékoztató, a nyugati polkorrektség - mondjuk már ki:diktatúrájának megfelelni akaró értelmiségről, újságírókról, akik sohasem képesek komplexen és mindent egyszerre és ugyanolyan mérce szerint értékelni.
Az, hogy ez a kivénhedt marha mit keveri itta szart, hogy ez a szánalmas kormány hogyan kapja fel a témát - amit nem hiszem, hogy csak úgy magától lengetett be Teri néne - huszadrangú kérdés.
De a mai magyar baloldalon, no meg a nem létező liberális térfélen még mindig elég ennyi is.
A valóság igazi problémái továbbra sem számítanak.