Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mod

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fura, mennyire nem nyilvánvaló, hogy a közösségi oldalakról leszedett és illegálisan felhasznált képek nemcsak személyhez fűződő jogokat sértenek, hanem közvádas bűncselekményt is megvalósítanak.Kedves Ügyvéd úr!A Tutti Frutti Party szexmagazin főszerkesztő helyettese…..
Mod 2010.06.10 20:07:35
@Shadow82: Te kevered a liberalizmust az anarchiával. Attól, h nem szeretem, ha az állam gondolkodik helyettem, még én vagyok az az 1 a 100ból, aki odamegy a Keleti mellett fetrengő fickóhoz, ha a legkisebb esélyét is látom, h nem csak simán részeg, hanem esetleg vmi komolyabb baja van!

És azt is írtam, h elismerem a közérdekű kereset létjogosultságát, csak feleslegesnek tartom, ha mindent ilyen úton akarunk megoldani.
A 42. héten a Hét Dolgozója kitüntetést Strici kapta a szavazatotok alapján. Gratulálunk Neki, csak így tovább!   Hmm...volt szerencsém éveken át HR-t tanulni, és sok HR osztály működését látni egészen közelről. Szóval azért van valami (nem is kicsi) igazság abban,…..
Mod 2009.10.19 10:01:00
@Strici: pontosan hol írta azt, h hazudj az önéletrajzodban? Az, h mindenkivel csak a számára releváns infót osztod meg, szvsz messze nem egyenlő a hazugsággal. Pl. látásból ismerjük egymást a munkahelyen, reggel formalitásból megkérdezem, h mi a helyzet, mire Te: kösz jól vagyok, nálad minden OK? stb. Az USÁ-ban ezt hívják "small talk"-nak, rövid, udvariaskodó, formális beszélgetés. Na, most egy ilyen szituban a kérdésemre Te elmeséled, h éppen kurvára magad alatt vagy, mert rájöttél, h megcsal az asszony, ezért leittad magad, és elmentél kurvázni, ahol megvertek és elvették a pénzed?? Nem hiszem. De akkor ebben a szituban a saját mércéd szerint hazudtál, és egy utolsó képmutató állat vagy...

Na, ennyi a különbség a tényleges hazugság és a CV optimalizálása között.
Mod 2009.10.19 10:04:53
@Strici: amúgy pedig:

1) Te vagy itt az önszerveződés bajnoka... légy olyan kedves, az általad elvárt pontossággal jelöld meg azokat a forrásokat, ahol az eddig általad létrehozott önszerveződő szövetkezetekről olvashatok. Köszönöm!

2) Ha Te jogot formálsz arra, h nyilvánosan pellengérre állíts vkit, csak azért, mert HR-s, akkor én pedig megcsinálhatom a tapló BME-sek szégyenblogját? Lenne pár jelöltem...
Mod 2009.10.20 15:23:59
@nyíregyházi betti: szerintem ha Strici vágyik vmire, akkor az a fene nagy egyenlősdi az, ahol aztán sajnos a végén mindig lesznek egyenlőbbek (láss princeps senatus, komcsi párttitkárok stb.)

amúgy pedig nekem a békés rendszerváltás se nagyon tetszik! Miért nem lehetett felelősségre vonni azokat, aki annyi éven át szétbarmolták az országot?? Ahogy -nagyon helyesen- a Wiesenthal központ a mai napig üldözi a nácikat, ugyanúgy kellene a kommunistákat is (nem szeretnék ebből politikai vitát, ha a nácikat nem üldöznék, akkor azért ágálnék!!!)!
Én vidékiként Pestre jártam egyetemre, a listák szerint legelső gazdasági egyetemen végeztem kitűnő eredménnyel (ok, semmit nem jelent, sőt néha hátrány is lehet)..ennek ellenére nincs melóm, holott az egyetem utolsó másfél évét, igaz,h félmunkában, de végigdolgoztam…..
Mod 2009.10.20 12:13:11
@Strici: én 3 perc alatt találtam csecsemőgondozó szakképzést... 20 éve nem indítanak... MEGALOL! a Google jó barát!
Mod 2009.10.20 12:15:31
@Strici: @epres négercsók: NINCSENEK DADUSOK A BÖLCSIBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A JÓ KURVA ÉLETBE MÁR, OLYAN NEHÉZ EZT MEGÉRTENI?

érdekes, h Te tegnap egész nap nem akartad megérteni, h a HR nem a felvételiről szól jobb helyeken, mégse "kurvaéletezett" Veled senki... Neked meg ma már pár komment után elpattan vmi az agyadban.. Szeded Te a gyógyszereket rendesen??
Az ingatlanba való befektetést (tehát azt, amikor nem saját célra vesszük, "lakni", hanem más számára bérbe adni) régóta nem tartom helyesnek, de az utóbbi években tovább romlott a véleményem róla.Ennek három fő oka van:1. 2008. januárjában megváltozott…..
Mod 2009.03.14 00:39:35
@Eastbay1: ez így van, ezt leírtam én is
Nem, nem kezdünk dulván. Sőt! A bloggazda a finom, lépcsőzetes, esetenként pikáns átmenetek híve, ezért újdonatúj internetes naplónk első érdemi posztját (nagyon óvatosan) egy olyan összeesküvéselmélet (a továbbiakban és ezentúl: konteó) ismertetésével kezdi, melynek…..
Félrefordítások Jól vagyok 2008.11.02 10:10:00
hariel (RJB) egy újabb találattal jelentkezik:Néhány napja az Animal Planeten (vagy a Spektrumon?) volt valami film a cápákról, amiben az egyik merülés után lementek a hajó kabinjába, és elhangzott egy szép magyarítás:- Kérsz egy csésze teát?- Nem, kösz. Jól vagyok. (Mivan?)Nem…..
Viktor ingyenes biztosításának költségét kétszer is levonták a számlájáról, de legalább észrevette és reklamált miatta. Levele végén felhívja a figyelmet a számlakivonatok rendszeres áttekintésére. Bölcs tanács. Júliusban igényeltem az egyik CIB fiókban hamarosan…..
Láttunk mi már lopásgátlót vécékefén és bevásárlókosáron, de cigi ilyen szintű bebiztosítását még nem. Fremen szerencséje, hogy az Auchan biztonsági őre nem rajongott a belső motozásért, így párperces elzárással megúszta, hogy a hipermarketben vásárol cigarettát:…..
A Zugügyvéd már többször jelezte, hogy ez nem egy jogi tanácsadó blog, de az alábbi levél tényleg olyan kérdéseket feszeget, ami túlmutat az ügy egyediségén. Szóval házasodjunk, vagy ne házasodjunk, és szerződjünk vagy ne szerződjünk? A Zugyügyvéd várja  a…..