Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sebes Anna

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ténynovellák A tolmácsnő 2018.02.04 18:53:29
Bevezették a szűk cellaszerű szobába, bekapcsolták a számítógépet, részletesen elmagyarázták, hova kell majd beírni, amikor elkészül a lehallgatott szöveggel, hogyan kell elmenteni, majd az aznapi következő telefonbeszélgetéssel folytatni. Általában a rá bízott munkát szerette tisztességesen…..
Tulajdonképpen már régebben gondoltam rá, hogy ha új előadás-anyagot rakok fel, akkor illene arról egyúttal egy nagyon rövid bejegyzést is írnom (hiszen ki az, aki naponta megnézné az előadásaimat tartalmazó oldalt, "hátha felkerült valami új" alapon). Ez eddig elmaradt, de…..
Sebes Anna 2015.04.07 02:38:13
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu):
Fel vagyok háborodva! Egy rendes oltáslobbi a fiúkat is oltaná, sőt, kényszerítené az oltásokra! ÉS MI AZ, HOGY A HPV OLTÁS MÉG NEM KÖTELEZŐ? Mi ez a hanyagság?
Összeomlóban a Háttérhatalom?
:)
Ténynovellák A «görög» prosti 2015.04.04 21:47:51
Állt az út mellett az esőben a sötét járdán kliensre várva. Hideg volt. Görögországban sütött rá a Nap, pénze is volt, voltak ismerősei, talán barátoknak nem lehetne őket mondani, de hát maga sem tudja igazán, mi az, hogy barát. Ráadásul a nyelvüket sem beszélte…..
Ténynovellák Zsanett 2015.04.03 22:51:44
Késő este ért haza Németországból, sokáig tartott, míg kijavították a rengeteg ócska járműkereket. A szokásos gyerekszuszogás és felesége tevése-vevése helyett senkit nem talált otthon. Amikor meghallotta a szomszéd, hogy hazajött, kijött és elmesélte, hogy a kislányt,…..
A második bírósági kihallgatáson arra a kérdésre, vannak-e gyerekei, rövid habozás után rávágta: balesetben meghaltak. ĺgy biztos lehetett abban, hogy ügyében a gyerekeket békén hagyják, nem mennek utánuk egész Magyarországig.   Egy kis faluban éltek, nem is rosszul, a…..
Ténynovellák Homoszexuálisak 2015.04.03 22:22:28
Olyan szép vonásai voltak, mint egy indiainak: fényes fekete, kicsit hosszú haj, kedvességet sugárzó fekete szem, mindehhez szálfa alak. A nők egy szép férfit láttak benne, a férfiak egy szép fiút. Kedvességére, mindenkinek megelőlegezett bizalmára nem volt magyarázat, nyilván…..
Már harmadszorra idézik be emiatt. Felöltözteti a csecsemőt, beteszi a gyerekkocsiba és eltolja az ismerős rendőrségre. Már reggel megfőzött, mielőtt a többiek, a kisfiú, a lány és az apjuk felébredt volna, így most nyugodtan eltölthet akár pár órát is a rendőrségen.…..
Ténynovellák Egy német úri nő 2015.04.03 22:18:10
A bíróságon elkülönítve ült egy üvegkabinban, festett szőkén, egykori szépsége romjaiban, két rendőr vigyázta. De még mindig nem értette, mit keres ő itt.   Jól éltek a férjével, sőt nagyon jól. Férje sikeres üzletember volt, jóképűnek tartották, még az ő…..
Mint majd a későbbiekből kiderül, minden más volt rajtuk, kívül-belül, mint az úgynevezett normális embereken. Itt van mindjárt a nő öltözéke: a sudár termetű és kellemes arcú asszony hosszú szoknyát viselt, fejét kendő takarta, hogy a hajából egy tincs sem látszódott.…..
Ténynovellák Bizalom 2015.04.03 22:13:32
Immáron 20 éve, hogy beindult és működik az üdülő-komplexum. Van öt kis ház, fürdőszobával, egy kis konyhával, körülöttük virágzó kert, minden olyan nett. Akik egyszer már jártak itt, minden évben újra visszatérnek. Itt az emberek jól érzik magukat, de ők, a család…..
Ténynovellák Az áldozat 2015.04.03 22:10:45
„Ma 2014. május 5-e van, éjjel három óra, egészen pontosan 3 óra 10 perc. Egy idős ember fordul Önökhöz e levéllel. Fel szeretném tárni az igazságot, aztán majd Önök döntenek a vizsgálat lefolytatása után. Ennek a háznak, melyben immár 30 éve lakom, ketten vagyunk a…..
Ténynovellák A vendégmunkás 2015.04.03 22:09:08
    Nem tudta örüljön-e vagy inkább átadja magát a búnak?   Haverjai, falubeli férfiismerősei jóformán mind egy szálig külföldön dolgoztak, ugyanabban a hatalmas autógyárban. A körülmények kényszerítő nyomásának ő sem állhatott ellen. Hívták már máskor is a…..
Ténynovellák A táncosnő 2015.04.03 22:06:00
  Órák óta ömlöttek a könnyei. Minden kérdésre újra eleredt, mint a vízcsap, amelyet nem lehet elzárni. Próbálja szavakba önteni, mi történt közöttük, de erre nem léteznek szavak.   Szerette saját testét. Ez így kimondva talán furcsán hangzik, de sokszor nézegette…..
  Sikerült a banktól 800 euró értékben hitelt felvennie. Nekivágott az útnak, képtelen volt elviselni, hogy felesége gürizik, mint egy állat, ő pedig, ha megszakad se talál munkát, a közmunkán kívül, ami az éhenhaláshoz se elég. Az utazás előtt megnézte az interneten:…..
  Nemrég múlt 50 éves. Egészséges, nem fáj semmije, ereje teljében. Nem félt a munkától, az üzemben is bármit rá lehetett bízni, megcsinálta. Amíg ott dolgozott. Egy hónapja azonban nem volt többé szükség a munkájára és többedmagával elbocsátották.   Véletlenül…..
Ténynovellák A drogcsempész 2015.04.03 21:53:56
    Folyton mosolygott, mint aki egyfolytában boldog. Ettől sokan kissé bárgyúnak tartották. Általában mindent és mindenkit szeretett, mindenekelőtt a munkáját. Ősszel különösen szépek voltak az utcák tele színes lehullott falevelekkel. Ilyenkor úgy érezte, szükség van…..