Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Claudia Gabriella Kozákné Szabó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Olvasom a nagybetűs NŐI MAGAZINT. Ezt is elérte a kultúrkampf. Vállalhatatlan lett!  Az első cikk egy olyan színésznőről szólt, aki Bereményi Géza verseket szavalt és énekelt, de most úgy szólítja a házastársát, hogy az uram! Az uram ezt mondta, az uram azt mondta. Először azt gondoltam, hogy…..
Claudia Gabriella Kozákné Szabó 2018.09.28 11:32:04
Ennyire félremagyarázni, csúsztatni egy cikk kapcsán, és olyanokat adni a szájukba, amit nem mondtak, és illogikus következtetéseket levonni nem illene, csak azért hogy legyen miről írni. Inkább csöndben kellett volna maradni, és butaságokat nem leírni! A párválasztás bizony a legfontosabb, mert együtt a nehezebb helyzetekből is ki lehet jönni, talpra lehet állni, és egy jó társsal együtt, közösen karriert, sikeres életet, egzisztenciát, családot is sokkal stabilabban, könnyebben lehet építeni. Amúgy már megvan régóta az eredménye ennek a párválasztást minden mögé helyező mentalitásnak, nézzünk csak körül! Nem vált be! Rengetegen szenvednek magányosan, vagy folyamatos szakítások, csalódások, állandó párkapcsolati bizonytalanság közepette. depresszió, stressz, függőségek stb. Ugyan miért kell úgy tenni, mintha ez jó lenne, és reklámozni a hülyeséget? A tanulás, karrier, egzisztenciateremtés sokkal jobban lehetséges egy támogató, szerető párral a háttérben, együtt az anyagiakat is könnyebb megteremteni. Mindezt tapasztalatból mondom. Egymást segítve tanultunk, gyarapodtunk, haladtunk előre már házasként a férjemmel, és két csodás, nagyon okos és szép leányt is felneveltünk közben, akik most szintén húszas éveik elején férjhez mentek, és boldogok és sikeresek, tanulnak, karriert és egzisztenciát építenek, és tervezik a gyermekvállalást. Nagyon-nagyon sokan, kérdezik, hogyan csináltuk, és hogy tudunk még ma is boldog házasságban élni. Rossz hírem van a bejegyzés szerzőjének! Pont úgy csináltuk, ahogy a pocskondiázott NŐI MAGAZINban leírták, és amit ő annyira elítél!!! Előtérbe helyeztük a jó párválasztást, és csak mindent utána. Együtt, közösen, szeretetben, egymást támogatva felépítettünk egy boldog, sikeres, közös életet.
Újabb éles váltás következik! Egy kis pörgős izgalmat próbálok belecsempészni a Mese-tengerbe! Most pedig dőlj hátra és képzelj el egy tablettát, melytől az intellektuális képességeid felerősödnek. Egy olyan szert, melytől órákon át kattog az agyad és felerősíti a kreativitásod is. A történet…..
Claudia Gabriella Kozákné Szabó 2015.09.02 12:22:09
Ismerjük Bridget Jones-t. Nincs nála szerencsétlenebb nő... és valahogy mégis szeretjük. Úgy, ahogy van! Hogyan csinálja? Mi lehet a titka? Bridget szerethető figura, még akkor is, ha nála szerencsétlenebb nőt nem hordott a hátán a Föld. Az összes marhaságával, nagyibugyijával, fogyókúrás és cigiről…..
Imádok olvasni! A nap bármely szakában képes vagyok belemerülni egy könyvbe, mindezt a hét 7 napján. Sok éjszakám ráment már arra, hogy megtudjam, mi lesz egy történet vége, mert utálom, ha a könyv legizgalmasabb részénél abba kell hagynom a sztorit. És ugye minden egyes oldal izgalmas!!! Nem…..
Nincs mese, ez egy ízig-vérig romantikus történet! Azt is mondhatnám rá, hogy csajos könyv, de közben klasszikus és egy picit történelmi is. Látod? Erre a regényre sem lehet csak egy jelzőt ráaggatni!…..