Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pejkó Imre

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy lenyűgözően helyes férfi főszereplő, sármos fiúiskola diákjai, egy elszánt művészettanárnő, és egy fantáziatörténeten alapuló cselekmény. Ennyi, ami egy fantasztikus meleg musicalhez kell! A Were the world mine című film egy igazán megkapó, romantikus musical, mely a…..
Magyarország Alaptörvénye a házasságot egy férfi és egy nő kapcsolataként definiálja, a család pedig házasságon vagy szülő-gyermek viszonyon alapul a jogszabály szerint. A Polgári Törvénykönyv is hasonlóan rendelkezik, így hátrányosan megkülönbözteti azokat a családokat, akik ettől a modelltől…..
LMBT alapfogalmak Biológiai nem: a férfi, illetve női testet meghatározó anatómiai és fiziológiai különbségek jelölésére használjuk ezt a fogalmat (a nemet jelöli, amiben születünk).Biszexuális: Olyan személy, aki mindkét nem iránt képes szerelmet vagy szexuális…..
Sziasztok létrejött a blog! Itt megbeszélhetjük a melegséggel kapcsolatos dolgokat. Egyenlőre az oldal tiniknek szol ,de ha idősebbek is vannak nagyon szívesen látom őket. A homofóbok legyenek szívesek elkerülni minket. Köszönöm! :)  Kérdéseket itt is tehetsz fel…..
Tiniknek 2015.04.03 13:14:13