Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CatStimpsonJ

13 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkeztünk az évadzáró epizódhoz, és van itt sok minden - R'hllor által befolyásolt időjárás, Tyrion valyriai tudása orrlyuk, pedofil gyilkolás, a kedvenc karaktereitek halála, szóval…..
Folytatódnak az évad prémium részei - végre van egy jó jelenet Dorneban, Stannis megteszi a lehetetlent, és amire mindenki várt, igen, Meereenben ismét lehet szórakozás gyanánt öldöklést nézni! A Fal Megérkezik Jon a most már csak harminc fős Szabad Néppel a Fal innenső…..
CatStimpsonJ 2015.06.10 18:04:47
@STANIS: Helló Stanis!

Lehet, hogy nem volt egyértelmű az eddigi összefoglalókból, de igazából csak a saját véleményemet írom le a részekről, és nem egy objektív áttekintést biztosítok. Isten ments, hogy másokra rá akarjam erőltetni, amit gondolok és megmondjam, hogy Stannist most utálni kell, ha szerinted elfogadható a döntése, akkor úgy legyen. Számomra túl könnyen jött ahhoz képest, hogy eddig csak Mellisandreval kellett szexelnie meg el kellett égetni három piócát. A Boltonokkal azért vicceltem, mert két rész óta semmi szörnyűséget nem csináltak, Stannis meg éppen máglyára tette a lányát. Valójában egyikükkel sem szimpatizálok (eddig Stanniséknek drukkoltam volna), főleg nem Ramsay-vel. Szóval bocs, ha jobban örülnél egy objektív kritikának, nem kell túl komolyan venni az összefoglalóimat, ezek csak az őszinte reakcióim a részekre.
CatStimpsonJ 2015.06.10 18:20:15
@doggfather: Dehogy, csak vicceltem, mert van az a jelenet, amikor a legnagyobb harc közben megállnak nézni egymást és Dany megfogja Jorah kezét.
CatStimpsonJ 2015.06.11 03:00:14
@doggfather: Szerintem csak a drámai hatás miatt volt az a jelenet, meg béna sztori lenne, ha Daenerys is elkapná azt a genyát.
Összeszedtétek már a szétrobbant agyvelődarabjaitokat? Én még nem, de azért itt a hangulatjelentés a nyolcadik epizódról! Meereen Rögtön az első jelenetben Tyrion és Jorah ott találja magát Daenerys lépcsős trónszobájában, és mivel Tyrion még mindig a legintelligensebb…..
Ebben a részben még több Bolton szörnyűség, királyvári haladó konspirációk, szexi jelenetek és egy nagy találkozás vár ránk. Vajon kisül-e valami érdekes az eddig látottakból, vagy megint csak látszólag baromi lassan halad a sorozat, miközben viszont teljesen leelőzi és…..
CatStimpsonJ 2015.05.26 13:10:32
@doggfather: Imádom Cerseit, de fix hogy már kijárt neki.
Jon a Falon túli kirándulására készül, Dany pedig az esküvőjére és a küzdővermek megnyitására, tehát ebből a részből kimaradnak. Bryan Cogman írta ezt és az előző részt, amik lassú tempójukban hasonlítanak egymásra, feltehetően sok néző felháborodását eredményezve,…..
                Nincs Dorne Nincs Királyvár? Se Braavos? Ebben a részben töményen kapjuk Meereent, a Falat, Boltonékat, a végén némi Tyrionnal és Jorah-val meghintve. Az előző recapban elkerülte a figyelmemet, hogy volt két farokvillantás is!!! A szektás őrjöngős…..
       Már egy ideje itt a tavasz, és ezzel együtt elindult a Trónok harca legújabb, 5. évada. Már rögtön az elején kiszivárgott az első négy epizód, amiket én speciel nem…..
Trikorder 2015 Tavaszi MondoCon 2015.05.04 09:12:48
Csapatunk ellátogatott a tavaszi MondoCon-ra, hogy hangulatjelentést adjon az eseményről egy full HD és egy békebeli 90-es évek kézi kamera segítségével...
Az ifjú GéDzsé csapat ismét nekiül, hogy jól ellássák egymás baját baltával, ostorkarddal és nuncsakukkal. Lesz-e a csatáknak győztese, vagy mindketten vesztesek maradnak? ..
Csapatunk a Hard Corps: Uprising-al játszott, ami a klasszikus Contra sorozat legutóbbi darabja, és a Contra: Hard Corps előzményeként szolgál. A lényeg röviden: véget nem érő akció, ami csinos anime grafikával és a menő soundtrackkel egészül ki. A mű magáért beszél, szóval…..
GéDzsé Let's Play csapatunk szívében különleges helyet foglal el a Binding of Isaac: Rebirth, éppen ezért sokat fogunk játszani vele. Először egy hétvégi dupla Isaac Iskola epizóddal segítünk megismerni a játék alapjait, valamint megérteni, miért és hogyan pusztítjuk el…..
Az oldalunk Let's Play sorozatának első epizódjában Patrick és Feri a Soul Calibur széria egyik legjobban sikerült installációjában, a 2. rész HD remake-jében csapatos harcok keretében látják el egymás baját. Legyetek ti is részesei az örök idők óta tartó legendás…..