Regisztráció Blogot indítok
Adatok
z33d

33 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kicsit sem felszabadult tinifilm Skynet Juniorról, szilikonszilíciumdiódákra bízott nemzetbiztonságról és fekete helikopterekről. Gyors betekintés a vektorgrafika, a villógó interfész és a totális hidegháborús para időszakába. Háborús játékok, PRESS START!..
A Stranger Things egy nagy kavalkád a kedvenc dolgainkból, olyan, mintha ha egy 90-es évekbeli videotéka polcainak legjobb borítós filmjét egyszerre indítanánk el. Összeszedtünk néhány viszonyítási pontot a teljesség igénye nélkül. SPOILER ALERT!..
Senki sem látta jönni, de több mint 15 év kihagyás után újra van magyar Spawn képregény a újságárusok polcain. Az Ivadék pedig Breitenbaimer Lászlónak köszönhetően tért vissza, aki a létező legigazibb módon bizonyította rajongását; gondolt egyet, és kedvenc képregénye egyszemélyes kiadójává vált.…..
Trikorder Egyéves a Trikorder 2016.04.11 12:15:42
Őrület, de már egy éves a blogunk...
Bár április elseje már elmúlt, mi nem bírtuk ki, hogy ne tegyünk egy próbát a DC filmes próbálkozásainak két mélypontjával. A Supergirl és a Macskanő egyaránt rossz filmek, de ha az ember nem vár tőlük semmit, akkor még így is találhat bennük szórakoztató pillanatokat...
Kedvenc denevér emberünk számtalan buta kiegészítőt és ellenséget kapott az évek folyamán. Nem spóroltak a fanok sem a kreativitással, van a listánkon musical és ikonikus dalocska is. Összeszedtünk a 10 legborzalmasabb dolgot, ami Batmenhez köthető...
z33d 2016.03.20 18:34:05
@RuxxBono: kösz az aktivitást, rengeteg pénzt fogunk rajtad keresni!
z33d 2016.03.21 07:33:48
@RuxxBono: Egyelőre nem a blogolás univerzális szabályai szerint írunk meg egy posztot, így ha egy pálcikaemberkével szeretnénk érzékeltetni a véleményünket, akkor ezt miért ne tehetnénk meg? Persze hogy szubjektív részünkről a felvetés hogy Nolan talán hiba volt, de mit vártál? : )
Negatív kommentekre persze számítottunk, de az azért meglepett, hogy Nolan 8-9-es IMDB pontjait megkérdőjelezése szimpla ízlésficam.
Gótikus őrület, groteszk maszkabál, a legkirályabb Macskanő - Tim Burton második Batman filmje igazi telitalálat, amiben még a legvadabb kilencvenes évekből származó ötleteket is elmennek...
Megnéztük a második Superman filmet, amire alig találunk szavakat. Clark Kent és Zod tábornok fullba' nyomja, és olyan két órás, önfeledt szórakozást / keserves zokogást garantál, amire még mi sem számítottunk. PA-RÁ-DÉ!..
  A héten egy klasszikus már kiveséztünk, most pedig itt az ideje, hogy újranézzük Tim Burton első Batman filmjét is. Darkos, mint Nolan, de nyoma sincs az erőltetett realizmusnak, helyette inkább emelt fővel hirdeti saját képregényes gyökereit, ezért imádjuk...
A következő hetekben a szuperhős zsáner kiscserkészével és fekete bárányával fogunk foglalkozni, ameddig a Batman v Superman bemutatóján péppé nem verik egymást. Ráhangolódásként megnéztük az 1978-as, trippelős Szupi filmet. Trikorder, Batman és Superman hónap, randomfilmek, gyerünk!..
Lődd ki a pajzsgenerátort, ments meg az ewokokat, térítsd vissza Vadert, majd robbantsd fel a Halálcsillagot! Star Wars és Rizikó. Mi történik, ha ez a két nagyszerű dolog találkozik? Beszereztük és teszteltük a Star Wars Risk társasjátékot, ami igazából nem is Rizikó. ..
Unod már a Monopolyt és az Betűtorony sem köt le igazán? Szeretnél valamit, amiben kicsit többet kell stratégiázni, mint Az élet játékában? Ne keress tovább, itt van tíz olyan társasjáték, amik túlmutatnak a monoton kockadobáláson és amiket bárki bátran kipróbálhat!..
Trikorder Randomfilmek: Clue 2016.02.01 11:18:44
Valószínűleg elfelejtetted, vagy épp nem is tudtál róla hogy a Cluedo is kapott egy filmes adaptációt. Ráadásul nem is rosszat! Nyomozás szobáról szobára, titkos ajtók és átjárók, kibogozhatatlan cselekmény és Tim Curry millió dolláros mosolya. Nyomjuk tovább a társasjátékos kontentet, Clue a…..
Ebben az új sorozatban az EVE Online közösségének azon részeit próbálom bemutatni, amik számomra érdekesek. Tudni kell, hogy az EVE-nek egy szervere van, és azon játszik az a több százezer ember. Átlagosan 34 ezeren játszanak a nap minden órájában. Éppen ezért, ha valami nagyot sikerül elérned a…..
z33d 2016.01.29 14:24:02
@Padrepapp: (*^-‘) 乃 (*^-‘) 乃 (*^-‘) 乃
z33d 2016.01.29 14:55:31
@mel gibson: jó voltál a farkasokkal táncolókban!
A Trikorder visszaemlékezése a 90-es és a 2000-es évek legelejére, mikor minden babazsúron előkerült egy MB társasjáték, minden célba érés jó alkalom volt a verekedésre, és minden hatos után újradobhattunk. Tíz darab társas, csak úgy...
z33d 2016.01.20 12:57:43
@Bobby Newmark: uh köszönöm, már emlékszem! blast from the past.
z33d 2016.01.20 13:35:46
@Bobby Newmark: Mindkettő elég buta de látványos játék egy 8 éves számára. A pro7-es sat1-es rajzfilmsáv reklámjai adták el ezeket, tuti nem a pozitív kritikák. A kipakolás és összerakás volt a legjobb része az egésznek.
Trikorder Randomfilmek: Jumanji 2016.01.12 13:21:55
Itt a január, unatkozunk és fázunk, ezért a Trikorder a szobában marad és a társasjátékoknak szánja az év első hónapját. A "társasjáték hónap" laza bemelegítésként újranéztük a Jumanji-t, ezt a nagyon fontos és szuper filmet. Tudod milyen az mikor a szafari házibulizik a villádba? Nem? Akkor dobj és…..
Van egy dolog, amiről még sajnos beszélnünk kell. Itt a Star Wars Holiday Special, a duplán aktuális, duplán romboló TV műsor. Rosszabb mint a Jar Jar, rosszabb mint Vader üvöltése a Sithek végén, rosszabb mint minden. Ezt a mocskot még George Lucasnak sem sikerült nyomtalanul eltüntetnie, pedig…..
Trikorder Karácsonyi paraajánló 2015.12.24 12:15:41
Megvolt a díszítés, megvolt a vacsora, a Reszkessetek betörők és az ajándékozás. A szülők és a tesók már lefekvéshez készülnek, de neked még nem kell sehova menned. Ajánlunk neked öt darab spooky filmet karácsony éjszakára, ha a kajakóma nem működik, de a Jézus életét…..
A Jedi visszatér sokak szerint a klasszikus trilógia leggyengébb, legmesésebb, összességében a legviccesebb, de még mindig nagyon jó darabja, tele fura lényekkel, mémekkel, nagy megoldásokkal, és a sci-fi filmtörténelem legbutább halálával. Ezzel elérkeztünk randomfilmes SW sorozatunk végéhez, de…..
A Birodalom visszavág a Star Wars márkanév legklasszabb terméke. Lucas terepasztalán nagyban indul a játék, Darth Vader már valóban egy szemét, Luke kezd úgy tenni mintha Jedi lenne, Han pedig odateszi magát a legvégsőkig. Űrcsaták, szénfagyasztó, Felhőváros, Hoth... Egy filmben…..
Itt van amire mindenki várt, a Csillagok háborúja! Lehet, hogy nem igazi sci-fi, lehet, hogy a felújított változatok csak rontottak rajta, de amikor a papírhengerből eszkábált fénykarddal a kezedben vagy éppen apád béna mellényével felvértezve nézted leesett állal, akkor ezek nem…..
z33d 2015.12.11 18:38:05
@Alec:
+ 1
nagyon örülök hogy nem írtad le "MIDIKLORIÁN"! : ) (hoppá, elcsesztem)
z33d 2015.12.11 19:33:41
@trg: szerintem meg Vader pont kevesebb politikai hatalommal bír. ő leginkább erődemonstráció, a bukott leghatalmasabb jedi, akivel a kósza Jediket is át képes állítani a másik oldalra... illetve abból a szempontból jobb keze, hogy a sith-et képviseli a birodalomi hadseregben. már a jelenétével emlékezteti a katonai stratégákat hogy ki a főnök, kb mint egy kijelölt "egyházi személy".
Azt hittétek, hogy az előzmények letudásával belevágunk a jóságba? Azt hittétek, hogy két rész Jar Jar és két rész Christen Haydensen után végre Harisson Ford meg Carrie Fisher lesz a téma? Hát akkor bocsi, mert előttük még muszáj egy kis kitérőt tennünk az Ewoks sorozat második részével...
z33d 2015.12.10 10:16:49
A Sith-ek bosszúja mentette azt a nagyon kevés menthetőt. A sok kérdőjel és hülyeség mellett valódi nyomasztásra is képes ez az epizód, és tiszta őrület, de a sötét oldalra átszédült Anakin Skywalker már-már valóban ijesztő. Mindenki nyugodjon meg, túl vagyunk a nehezén.…..
Hopp, már el is érkeztünk a rettegett Klónok támadásához. Nem kíméltük, de a film se minket. Íme, minden idők legrosszabb Star Wars epizódja. Intergalaktikus hiszti, egy rakás fűben hempergés, és Az Ember, Akit a Midikloriánok Nemzettek. Mit is mondhatnánk még? Kapd be…..
z33d 2015.12.04 15:35:37
@midnight coder:
"It's only in the prequels that all the Stormtroopers (called Clonetroopers) are clones. It was established in the Expanded Universe that the Emperor started replacing clones with regular people through recruiting and conscription. This is pretty obvious when you watch the original trilogy. Stormtroopers are all different sizes, shapes and have different voices. So, no, the Stormtroopers in Star Wars Episode VII aren't clones."
Hallottuk, hogy jön ez az új film, a Star Wars és gondoltuk mi is felülünk a hype-vonatra, mi mással is kezdhetnénk, mint a két trilógia randomfilmes kibeszélésével. Kezdésképp jöjjön egy csoportterápiás írás a Baljós árnyakról, hogy utána mielőbb eljussunk a klasszikusokig...
z33d 2015.12.03 09:05:10
@Padrepapp: Dooku szerzett tudomást leghamarabb a klónokról, logikus forgatókönyv szerint ő intézte Kamino kitörlését.