Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Genderfighter

37 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már sok helyen írtak a fogyatékkal élők társadalmi elfogadtatására készült új TCR-ekről, főleg dicsérték őket mindenütt, emiatt igazán nem is kéne nekem is írnom róla. Valóban nagyon klassz, hogy színvonalas rendezők készítettek filmeket, végre nem gagyi minőségű…..
Genderfighter 2009.09.20 15:02:42
Az Újpesti Pedagiai Szolgáltató Központ által szervezett Újpesti Pedagógiai Napok keretében újra megtekinthető a Reklámok és NEMek kiállítás az Ady Endre Művelődési Központban.Helyszín: 1043 Budapest, Tavasz utca 4.Időpont: 2008. november 17. és 21. között. ..
Akit érdekel, ma este 20:10-kor megnézheti a véleményünket az M1 Szem-pont című műsorban, melynek egyik témája a szexista reklámozás lesz.Akit meg ezen túl még általában a nemi sztereotípiák és az ellenük folytatott ádáz küzdelem érdekel, meghallgathatja az erről…..
Kicsit hosszúra nyúlt nyáriszünetünk után ismét jelentkezünk, mégpedig az ARC kiállításról szóló megjegyzéseinkkel.Nagyon megörültünk, amikor meghallottuk, hogy az idei ARC-on az egyik téma a "nők szava" lesz, a Partners Hungaryvel együttműködésben.…..
Figyeljük ám a reklámos blogokat és az addicton találtuk ezt a BMW-reklámot, amely meglepő módon a (kicsit) használt autókat reklámozza. (A felirat, ha valaki nem tudná elolvasni: You know you are not the first.) Egyetértünk a blogszerzővel, nemhogy nem gáláns dolog…..
Felkerültek a Sztereotípia honlapra a Sztereo-kópia pályázat nyertes kisfilmjei, itt lehet megnézni őket. Zomborácz Virág ütős rajzfilmjét javaslom többszöri megpislantásra, mert tapasztalatom szerint bizonyos tantuszok csak másodszori megnézésre esnek le. :)..
A Jobpilot már egy ideje azt tartja a legjobb ötletnek szolgáltatásai reklámozására, hogy tökhülye embereket mutat be, akik nyilván az ő segítségük nélkül képtelenek lennének állást szerezni maguknak. Nem tudom ugyanis másra vélni, hogy a "hasznos karriertippek",…..
Az Allianz bank most az autóbiztosítását akarja eladni, méghozzá meg lehet nézni a mellékelt képen (és a tévében menő szpotban is), hogy milyen autó-, autótulajdonos (és ennek megefelelően nyilván biztosítási ár-) kategóriák vannak, okuljunk belőle.A kisautó (nyilván a…..
Egy olvasónktól kaptuk a linket a Magyar Posta szolgáltatását reklámozó vírusfilmhez (ha jól emlékszem, más is írta már, hogy ugyanaz a cég készítette, mint a GKM biciklis kisfilmjét). Ez esetben a szolgáltatás a postakész boríték, amellyel 3 nap alatt célba ér a levél…..
Egy kedves olvasónk küldte az alábbi fotót, állítólag ilyen takarítóautókat látni a józsefvárosi utcákon. A felirat a Lili névre hallgató csinos, tollseprűs takarítólány körül:"Józsefváros köztisztaságáért! Több mint kívánatos..."Én ha egy régen a…..
Legalábbis a Sága szerint szelidítésre szorul. Ezt láthattuk a reklámfilmjeikben: egy feleségnek kinéző nő a kanapéről figyeli (vagy inkább felügyeli?), amint férfje és fia versenyt vasalják az ő ruháit - mint kiderül, nem annyira önzetlen módon, mert a jutalom lelkesíti…..
***Gyorshír***Csak mostanra sikerül megszerezni a nyertesek nevét, maguk a videók is hamarosan megnézhetők/hozzáférhetők lesznek.I. helyezett:Horváth András: BabaII. helyezett:Zomborácz Virág: Nem kéneIII. helyezett:Bodzsár Márk: Tükrök..
Többen is jelezték nekünk indulásunk óta, hogy szeretnék, ha egy bizonyos reklámról írnánk, felraknánk a képét. Végre sikerült lefotózni. (És továbbra is kérjük, hogy küldjetek ti is fotókat, mert nem tudunk mindenütt ott lenni!)A Tópark nem egy egyszerű lakópark, ez egy…..
(A bejegyzést átvesszük Statlertől, mert reklámos vonatkozása (is) van.)Megrendezték a Nemzeti Vágtát, ami egyfelől egy próbálkozás a nemzet (nemlétező?) egységének megmutatására, másfelől meg lehetőség szegény és kevésbé szegény településeknek, hogy 1.…..
A Pannon sok helyen megjelenő interaktív bannerében az a felhívás jelenik meg: Válaszd ki egy sikeres férfi kellékeit!Ki kell választani 4 közül azt az eszközt, amivel a korong/labda bemegy a kapuba. Az eszközök: porszívó, partvis, golfütő, hokiütő. Mondjam, melyik a…..
Már javában mennek a selejtezők az EB-n, de amikor még csak az előkészületek zajlottak az osztrák fővárosban, ez a hirdetés jelent meg az egyik nagy példányszámú lapban.A bécsiek eléggé bebiztosították magukat a futball-huligánok, vandálok ellen, külön szurkolói zónát…..
Programajánló következik - mi is ott leszünk, lesz beszélgetés a reklámokról is. Gyertek és nézzétek meg a filmeket, mondjátok el a véleményeteket! Helyszín: Uránia mozi, 1088 Budapest, Rákóczi út 21. Időpont: 2008. május 29. csütörtök 14-17:30 SZTEREO-KÓPIA címmel írt…..
Említettük már az Axe újabb akcióját, az Axe mixtúrát. Nos, sikerült megszereznünk a plakát fotóját, közzé is tesszük, bár a honlapjukon még sokkal izgiseb képek is vannak. :) Mint a múltkor a Body Sutránál, ez esetben is egy teljes kampányt építettek az új termékre. A…..
Van ez a vírusreklám, amely "a Kerékpáros Magyarország program keretében" készült. Alább pedig a blog egyik társszerzőjének írását közöljük, aki lusta regisztrálni, ezért az én nevem alatt ír. A Gazdasági és Közlekedésügyi Minisztérium úgy gondolta, hogy…..
Egészen furcsa dolgok kerekedhetnek ki abból, ha túlságosan vonzóra terveznek egy termék-kampányt.Már a tévében is lehet látni a Men's Challenge 08 hirdetését, amelynek már szlogenje is erőteljes nyomást helyez a férfiakra (ha még nem lenne rajtuk elég nyomás a durva…..
Mivel igen közvetlen közelről érint minket ez a cikk, átvesszük ide, olvassátok, és írjátok meg véleményeteket (ha van)! Mi igen kíváncsian várjuk az ÖRT tudatos fogyasztói magatartásra buzdító kampányát. A magyarok eltűrik a szexista reklámokat - Kampány segíti majd a…..
Szintén olvasónktól kaptuk ezt a képet (ismét Metró újság), amelyben a női sportolás káros hatásait láthatjuk: a lányok futni mentek, így szerencsétlen férfiakra nincs, aki vasaljon, és ők ugye annyira bénák, hogy a pólójukat pl. saját testükön akarják kivasalni. Vagy egy…..