Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CockTail86

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerviz, TMX, blablabla, de az tényleg érdekes ebben a levélben, hogy a Vodafone miért árult olyan készüléket, ami az ő hálózatán nem működött jól? (És persze az is izgi, hogy 2016-ban vajon miért vesz egy cég nyomógombos telót az alkalmazottainak? ipari alpinisták vagy mi?) Kiemelt ügyfélkezelés…..
CockTail86 2016.12.15 09:23:59
@Manyecs: Hű de megijedtünk! :) :D Kit érdekelnek a "kapcsolataid"? CSak aktákat tologatnak, felmarkolják a nagy zsét, a kis dridok meg sz*pnak az ügyfélszolgálaton! Bvssza meg a cég!!! Bárki benyalhatja magát báhová, ha jól néz ki és van agya! A VodaFOS akkor is sz@r, akár csam a TMX, Itonia, stb. cégek! Ennyi!
Megint kiderült, hogy olvasni kell sokat és alaposan, meg kérdezni, de néha az sem elég, mert így is simán kiderülhet egy a boltban teljes körűnek becézett garanciáról, hogy kenhetjük a hajunkra akár egy közönséges üstszájgumi miatt is, ami egy kis genyó, "erős…..
  Na jó, kicsit hatásvadász meg pejoratív a cím. Mert ami nincs, azt ugye nem is nagyon lehet lehúzni. Eme eszmefuttatást abból az apróból indítottam, hogy gondolatban gyorsan végigpörgettem magamban az ehavi beszerzéseket. Nem ördögtől való dolog ugye külföldről rendelni olyan kiadványokat, amin…..
CockTail86 2016.04.16 13:53:29
Blu-geek - Tudod a véleményem! :) Amúgy meg B@sszá meg mind, pont! - Az, hogy itthon nem jelenik meg az MI5 (Rouge Nation - Titkos Nemzet), külföldön meg kb. 5 hónappja kapható szinkronnal, sőt steelbook-ban is, kibaszta nálam a biztosítékot! Ár - kb. 8,860 Ft - Itthon elsózták volna ránk tuti, hogy 9,990-ért, a fejemet merném rá tenni! - A szállítás kb. 1,600 ft --- itthon az xpress 10-20e között 799-ért szállít gls-el, pick pack pontra pedig 8e felet ingyen. - erről ennyit! :/

A szállítási díjak csak a cseh Filmarena esetében kiemelkedően magasak, egyébként elfogadható szinten vannak az EU-n belül.

"Akció/ár csökkenés" - Még az Amazon UK is hamarabb "áraz le" egy bd-t, mint bári más, itthon pedig egy örökké valóságig tart az egész! :/ PL. az Ex Machina normál tokos BD csak 5 font vagy kb. 4.99*405= kb. 2 ezer ft !!!!!!!!!!!!!!!! a Blu-ray !!!!!!!!!!!!!! Ja és UK-n belül ingyenes a szállítás!!! De az Amazon giga cég, megtehet ennyit! :) ("övék" az imdb is! :) )

Ex Machina - ez meg totál kiakasztott!!!

CEE BD (ncore) - 2015-05-17, 11:54:10

Egyesült Királyságb (UK) kb. június 01.

Filmarena (Csehország - kib@sz*tt, qrva drága a szállítás és nincs lehetőség rendelések várakoztatására, egyben küldésére!)
normál tokos DVD és BD - 2015.09.02.
díszdobozos kiadvány (FAC) - 2015.10.02.

Magyar DVD és BD (normál tok) megjelenés - 2015.10.27. (!!!)

A jó édes anyukátok kukiját!!! Mi a kukiért kellett várni majd fél évet várni rá???
Egy Bond film megjelenése azért még mindig egy különleges alkalom, mivel a 007-es most már több mint 50 éve képezi részét a popkultúrának. A "Spectre" alcímre keresztelt 24. kaland múlt hét pénteken debütált az itthoni home video-s berkekben, amikor többek között egy szép fémdobozban is…..
CockTail86 2016.03.18 13:40:14
A négyszeres Oscar-díjas Joel és Ethan Coen (Fargo, Nem vénnek való vidék, A félszemű) új vígjátéka Hollywood aranykorába repít minket, és egy nagy stúdió problémamegoldójának egy napját követi nyomon, amikor számos probléma vár megoldásra. A Coen-fivérek által írt és rendezett film főszerepében…..
A "ki emlékszik a jelszavára!" kiszólások kicsit gyengítik Gábor mondanivalóját, de a túlbonyolított bürokrácia tényleg rémes. A NAV-értesítésről szóló NAV értesítés megvan? A diákhitelesek legalább tudnak arra gondolni minden egyes belépéskor, hogy a jövőt most írják. Kedves Homár! Csodálom,…..
Íme a bizonyíték, hogy nemcsak a tisztítószerek meg a kóla más nálunk, mint Nyugat-Európában, hanem az ügyfélszolgálatok is. Az Inviteles ügyfélszolgálatról szóló poszt kapcsán eszembe jutott, hogy ugyanazon cégnek a magyar és ír ügyfélszolgálata között is mekkora különbség van. Karácsonykor…..
Esküszöm, hogy nem vagyunk rászállva az Edigitalra, de egyszerűen nincs olyan hét, hogy ne jönne valami komoly panasz rájuk. Persze minél nagyobb forgalmat bonyolít egy cég, annál valószínűbben csúsznak be hibák is, de a hibás teljesítésnél általában ezerszer jobban kiveri a…..
Olvasónk az Univerzum keletkezésének (lehet, hogy már meghaladott) elméletéből vezeti le a problémáját, ami talán kicsit erős, de tényleg fura a jelenség, főleg, ha nem egyszer fordult elő, mert az Elvirán a Ferihegy-Kőbánya alsó táv továbbra is 10 km és 250 ft.  T.…..
Szegény Magyar Posta minden évben megkapja a magáét, és bizony sokszor tök jogosan. Mariann december 23-án este küldte méltatlankodó levelét. Mint a másnapi frissítésből kiderült, idén az ő problémája végül még időben megoldódott, de azért a szokásos kérdések…..
A hétfő esti vihar alaposan széttrollkodta Budapest estéjét is. Azt gondolhatnánk, hogy piszok mázlisták azok, akik épp egy moziban húzták ki a világvégét. Hát nem. Ágiék kiakadását tökre meg lehet érteni, a Cinema City érvelését kevésbé. Rég nincs minden teremre…..
CockTail86 2015.08.25 10:15:56
@McZozo: Valami hasonló lenne jó megoldás Hungarisztán területén is! :)