Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzombatZ

1 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viccet félretéve, sokakat érintő problémával állunk szemben. Hogy mit tehetünk ellene, vagy, hogy mi nők, hogyan éljük meg ezeket a szituációkat, illetve hogyan kellene megélnünk, hogy a kedvesünk önbecsülése ne csorbuljon? Először vegyük sorra az élvezetnyújtó praktikákat...
SzombatZ 2016.02.04 08:43:07
Kedves blogíró! Ne haragudj, de azt kell mondanom, hogy pongyola, és felületes a posztod. A korai magömlés hátterében csak igen ritkán van szervi probléma, vagy tanulási hiányosság/rossz berögzülés. Arról sem ejtesz szót, hogy többféle korait különböztet meg a tudomány. Van veleszületett, és van szerzett. Ha a veleszületett keseríti meg a delikvens életét, akkor napestig, és évekig próbálkozhat bármelyik leírt módszerrel, teljesen hatástalan lesz. A szerzett korainál működhet némelyik, főleg az elnyújtott maszturbációs technika, de a többi mára már nem igazolt.
A potencianövelők nagyon jól működnek, ha nem kamu termékekről van szó, de nem azért, mert bármit is késleltetnek, hanem azért, mert simán állva maradsz orgazmus után, és lehet folytatni. Ha szerencséd van akár 3-4 kört is le lehet zavarni lankadás nélkül.
Akiknek veleszületett koraija van, az nagyon gyakran olyan súlyos helyeztben van, hogy 20 mp alatt elsül szeretkezés alatt, és orálban sem húzza sokkal tovább. Ilyen esetekben hidd el semmit nem ér, se a megszakítás, se a szorítás, se a start-stop, se a pózváltás, se a Kegel. Az összes hülyeséget kenheted a hajadra. Hidd el tudom, végigjártam. Szakpszichológus segített nekem javítani a helyzetemen, gyakorlatilag semmi, nulla sikerrel. Akinek veleszületett problémája van, annál csak a gyógyszeres kezelsé működik, mert mint előttem már mondták, ilyenkor az agyban a szerotonin, és a dopamin nevű gonosztevők babrálnak ki veled. Ilyen esetekben akármennyit is próbálkozol mindenféle csodamódszerekkel , csak újabb, és újabb kudarcélményed lesz, ami ha lehet még lejjebb taszít a lejtőn.
Ezért is nagyon veszélyesek az ilyen bejegyzések, mert hamis reményt adnak a szenvedőknek. Próbálkoznak újabb, és újabb módszerekkel, amik rendszerint kudarcba fulladnak, és tovább rombolják az amúgy is gyenge önbecsülést. Majd nem mernek próbálkozni a csajoknál, nem mernek ismerkedni, mert minek is, hiszen a szex-ben úgyis csak beégés lesz.
Imitto nem töltötte tele rizsával a levelét, de a lényeg úgysem a szövegben, hanem a képekben van. A kereskedés hasznaltauto.hu-ra feltöltött képein ugyanis az összes autót nemcsak hogy a levélírónk által is emlegetett zebrán, de egy részüket ráadásul félig a járdán…..
SzombatZ 2011.12.09 18:37:10
@Tibi88:

Természetesen kértem őket, miután észrevettem pár hibát, hogy vigyük el egy szervízbe megnézetni, ha nem is tudjuk megcsináltatni. na ekkor jött a nagy sunnyogás, hogy talán jövő hét elején elviszik, és akkor néhány napon belül enyém lehet az autó... Jó vicc b+ pontosan tudták, hogy 130 km-ről mentem el megnézni a kocsit, és rájátszottak arra, hogy nem fogok 4-5 nap múlva ismét visszamenni... Azt meg megsúgom, hogy ennél a kocsinál nem fogja megmondani egyetlen szerelő sem, milyen állapotú a kuplung, ugyanis elektronikusan utánaállít kopás esetén. Csak szétszereléssel, és a tárcsa megmérésével lehet mondani valamit. A váltóról meg megint csak szinte lehetetlen mondani bármit is, csak ha szét nem szeded. Mit gondolsz, belement volna egy ilyen szarfaszú banda ebbe??? Asszem ki tudod találni. Egyébiránt ha 30 ezer után megy szét, nem is érdekelt volna, akkor azt mondom bebuktam.

Nem tudom te hol élsz, vagy mennyiből! :D Ma az már kurvára nem úgy megy, hogy ha nem tetszik, akkor odébbálsz. Ha nincs több zseton, akkor nincs. Akkor azt a kocsit kell megvenni, ami belefér a budget-be. Persze lehet nagy pofával mondani, hogy van hitel. És mégis ki mer bevállalni egy hitelt, pláne CHF, vagy EUR alapon????
SzombatZ 2011.12.09 20:07:00
@Tibi88:

Naná, hogy megkérdezheted. :D Ez a verda 850 volt. Tisztában voltam vele, hogy kedvező ár az autóért, emiatt érdeklődtem hevesen az előélete, a valós állapota, meg a kilóméteróra igazi állása után. Persze még a jóistenre is megesküdtek, hogy minden fasza. Vehettem volna drágább, vagy új autót is, de azt csak hitellel. A meglévő lakáshitelem melle?? Nincs az az isten. :D
SzombatZ 2011.12.09 21:07:32
@Tibi88:

Igen kurva nehéz, de a világért se akartam újat hitelre. Én meg soha nem baszok át senkit, és hajlamos vagyok azt hinni, hogy más sem teszi meg velem. Ezek nagyon nem hajlottak a szerelős mókára, én meg nem akartam megint leautózni 130 km-t oda-vissza. Az apró hibákkal meg úgy voltam lenyelem ezért az árért.
Subba Csonti továbbra sem viccel 2010.10.29 10:15:00
Csontiék ezúttal a Mi folyik Gyöngyösön című klasszikust kapták a kezük közé:MOST MÁR TÉNYLEG FELZAKLATOTT LETT AZ ÉN ÉLETEM ÉS A CSALÁDOM ÁLLAPOTA! BEMENTEM A CSONTICARBA MERT SEHOL SEM TALÁLTAM EGY JÓ ÁRU A6-OST! ERRE NEM EGY, HANEM KETTŐ JÓ ÁRÚ A6-OST TALÁLTAM! EZ MEG…..
SzombatZ 2011.12.09 17:13:35
Ez csonti egy rettentő szarházi banda. Csak ajánlani tudom, hogy senki ne vegyen tőlük semmit, még levegőt se... :D Nagyon átbasztak a nyáron. Egy éven át gyűjtögettem, kuporgattam az utolsó forintjaimat, hogy tudjak venni egy nagyobb autót a szuzukim helyett, mert jött a harmadik gyerkőc. Sajnos nem ismertem ezeket a szarfejűeket, és náluk vettem meg egy viszonylag jó Renault Scenic-et. Már a hazafelé úton kigyulladt egy szervízlámpa...:O Ahogy hazaértem csak jöttek sorra a hibák: Kiderült, hogy a magnó kódot kér, kiderült hogy minden fék cserére szorul, nem működött egyik ablakmosó-spricni sem, nem működött a hátsó ablaktörlő, a központi zár nem mindig nyitja az ajtókat. Egy hónappal később lehasalt az önindító. Három hónap (és nagyjából 800 km) használat után szétment a kuplung és a váltó.... A csonti szerint 160000 garantált km volt benne, a szerelőm az első átvizsgáláskor alsó hangon 250 ezret mondott... Jelenleg 200 e Ft-ot tettem bele az autóba kb, és még nincs vége. Nekem ne mondja senki, hogy 3 hónap alatt hasalt le nálam a váltó, a kuplung, és a fékek!

És úgy adták el nekem a kocsit, hogy többször felhívtam a figyelmüket rá, hogy hogy 3 gyerkőcöt fogok furikázni rajta. Cseppet sem zavarta őket, hogy akár bajuk is lehet a gyerekeknek....

És hab a tortán, hogy basztak szólni arról, hogy kivonták a kocsit a forgalomból, csak az átírásnál szembesültem vele, ami persze plusz 6 e Ft-ot jelentett nekem, nem beszélve arról, hogy ha elkap a rendőr hazafelé, nagyon megbüntet....
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
SzombatZ 2010.07.19 11:42:56
Drága barátom! Hogy te mekkora egy szarosszájú szervilis szarházi vagy. Nem úntad még meg, hogy köpködd a fideszt, csontog benyalj a Zíemefnek, meg a gyurcsány-féle gazdaságpolitikának.

Mi a faszomról hadoválsz te itt hülyegyerek? Reform? Hol, mikor? Ki csinált ilyet? emlékeztetlek rá, hogy a csőrös, meg Bajnai lófaszt nem csinált nem hogy reformot. nálunk abban kimerült a reform, hogy szétszopatták a bérből élőket, és adót emeltek, meg árakat, meg megszüntettek egy csomó mindent amire egyébként szükség lett volna. nem reform volt ez kispofám, hanem földig hajlás a valutaalap előtt. És most mit várt volna megint a valutaalap? Természetesen megszorítást, és adóemelést. Hát a jó kurva anyjukat. Szorongassák azt amivel egyidősek. Ezeknek a derék "nemzetközi befektetőknek" mi csak számok vagyunk, nme emberek. Ők bebasztak ide X dollárt, és 1.06*X dollást akarnak vissza, és jottányit sem érdekli őket hogy ennek mi az ára. Ne legyenek illúzióid, te is, és a hozzád hasonló szarosszájúak is csak számok nekik, vagy ha úgy tetszik statisztikai adatok. Arra ők magasról tesznek, hogy hányan döglenek éhen, vagy hogy hány embert basznak ki a lakásából.

Erre most itt vannak az ilyen bértollnokok, mint te is, és azt tolmácsolják, hogy kurvára össze kellene szarnunk a bokánkat mert az íemef ráncolja a homlokát, durcisan bebaszta az ajtót. Hát a lófaszt. Ha kelle nekik a pénzük, majd visszatolják nagyra nőtt arrogáns pofájukat, és visszavesznek egy kicsit. Nincs más út, több szopatást az ország nem visel el.
Bár a Mádi- és a Hagyó-ügy között nagyon kevés a tartalmi hasonlóság (egészen pontosan semmi), abból a szempontból mégis szerencsés az összehasonlítás, hogy láthassuk: mennyire jelentős a pártok számára, hogy egy választási kampányban lehetőleg a minimálisra csökkentsék…..
   Tegnap is megvolt az esti adrenalinfröccs. Gyanútlan tévézés közben hallom ám, hogy lecsökkent a távhő áfája 18%-ról 5%-ra. Aztán mire fel? Elhiszem én, hogy nem könnyű, pontosabban nem olcsó kifűteni egy lakást, de miből gondolják, hogy mondjuk egy családi házat…..
A 2010-es választás tétjéről szóló bejegyzésben már említettem, hogy a korábbi (a kétosztatú pártrendszerben szerzett) elemzői tapasztalatok a pártverseny konszolidációja irányába mutatnának: azaz azt várhatnánk, hogy a most már évek óta tapasztalható rendkívüli…..
SzombatZ 2009.11.05 11:19:29
@sulcus: Soha nem az a baj, ha egy párt összezár a vezetője mögött! A baj ott van, ha nyílvánvaló mindenkinek, hogy a nagy vezér totális baromságokat beszél, és nagyon nagy baj lesz ha meg is csinálja őket. Ha ez egyszer előfordul, akkor egye bassza, meg lettek vezetve, majd jobb belátásra térnek ha látják az eredményeket. De ezek nem térnek sehová, ezek csak megnyomják az igen gombot, mert féltik a szeros egzisztenciájukat, meg a mutyijukat, és mit sem törődnek azzal, hogy iszonyatosan mély árokba taszítják az ország nagyobbik felét. Na ez a baj!

Azért látom sikerült egy jót Orbánozni is! Hiába nem telik el nap Orbánozás nélkül, ez már lassan olyan lesz a baloldalon, mint a templomban a miatyánk. Talán az a jobb eftárs, aki hamarabb tud Orbánozni, vagy aki nagyobbat???
Mit mondjak, Márknak igazán ritka nagy pechje van: azért késte le az unokatestvére esküvőjét, mert közlekedési dolgozó közlekedési dolgozónak farkasa. Vagyis a buszsofőr biztos volt benne, hogy akik felszálltak a Budapest-Dunaújváros járatra, csakis csaló álellenőrök lehetnek,…..
SzombatZ 2009.10.19 07:07:14
@Archenemy: Alapvetően rosszul látod. Az ellenőrök nem jattolnk a söfőrnek, sokkal inkább fordítva. Eléggé tartanak tőlük a sofőrök. Nagyon sokat utaztam a vonalon, ráadásul félig-meddig volános is voltam éveken át.

Egyébként tényleg nem ér el annyi idő alatt a busz. Vagy elírás, vagy kamu.
Már egy hónappal ezelőtt előre megírhattuk volna ezt a hírt, és most csak elő kéne szedni az íróasztalfiókból, vagyis semmi meglepetés nincs benne: Juszt László átigazolt az ATV-hez, Magánbeszélgetés című műsora ezentúl ott lesz nézhető. Aki azt gondolná, hogy csak a…..
SzombatZ 2009.10.15 15:28:47
Lám-lám, a szar elég sokáig tud a víz tetején úszni, de végül mindig elmerül...

@Lyss: Úgy látom betegnek tetszik lenni. Mint ahogy dagi laci nem való a köztévébe, épp úgy egyetlen HirTV-s, vagy Echo Tv-s sem. Pártok seggének suvickolója maradjon pártTV-n. Ennyi a szotri. Sajnálatos, hogy ennyi ideig ott tudott lebegni egy ekkora szardarab a felszínen. Jó helye lesz a Fásy, meg a Hajdú mellett, megcélozva a méltán nagyigényű közönséget.
SzombatZ 2009.10.15 16:30:42
@nestrot10: Én nem ismerek Orsós Orbánt. Te igen? Hol van? Ki az? Mit csinál?

Másrészről ha valaki hazug, csaló, tolvaj, szarházi - mint az efftássak, akik oly kedvesek neked -, akkor pártállástól függetlenül az a sors járna neki, hogy elmerüljön, és ne is kerüljön elő többé. Ez van hogy nagyon sokára következik be, és van hogy soha.
Avagy hogyan történik a cigány tanúk kihallgatásra idézése Magyarországon?2008. szeptember 29-én délelőtt a tarnabodi cigánysoron izgatottan tárgyalták az éjszakai lövöldözés és Molotov-koktélos gyújtogatás híreit. Biztos a Gárda volt!- mondták. Akkor már túl voltunk a…..
SzombatZ 2009.10.02 18:04:22
@Pipas: "Mindjárt a bodzapermetezés utáni délutáni beilleszkedési kísérleten, amit általában szerdán tartanak a kisbolt meletti sarkon, ahol le van taposva a fű és söröskupakokból van az árokpart..."

Én is vizuális típus vagyok. Ezen nagyot röhögtem.
SzombatZ 2009.10.02 18:20:27
@Pipas: A próféta szóljon belőled :D
w Kései sirató 2009.09.29 06:15:00
Öt éve ezen a napon avatták miniszterelnökké Gyurcsány Ferencet. Meg akarta változtatni Magyarországot, és ma, röpke fél évtized után elmondhatja szerénytelenség nélkül, hogy ez sikerült. Csinált valami nagyot. Nem egyedül, dehogy; ekkorát egyetlen ember semmiképpen sem tud…..
SzombatZ 2009.09.29 10:16:36
Kedves Árpád! Mindig elolvasom az írásaid, noha magam sem tudom, hogy miért. Rettentő értelmes embernek tűnsz, csak azt nem értem, hogy ennek ellenére nem látod a lényeget, vagy csak nem akarod látni.

Korábban a magyar "demokrácia" rövid történetében senki nem ragadtatta magát akkora pofátlanságra, mint 2002, és 2006 között kormányzó slepp, élén a nagy nemzetmető ferivel. Önmagában nem az a baj, hogy hazudott, hiszen mind tudjuk, hogy mindannyian hazudnak valamilyen mértékben. A baj az, hogy soha senki ennyit nem mert hazudni, csalni, és trükközni, annak érdekében, hogy az átlagemberrel elhitesse, hogy minden fasza az országban, és ezzel megnyerje a választást. Később pedig a megnyert választások után gyökeresen mást tenni mint amiről a kampányban szó volt. Azt nem lehet letagadni, hogy a kampánnyal pontosan szembe ment minden cselekedet, aztán jöttek a hidegzuhanyok sorra egymás után. Na ez az amit nem vett be a többség gyomra, és azóta se vesz be.

Persze nagyon nem helyes, utcakövet, táblát dobálni, meg autót gyújtogatni, de az ilyenekkel szemben kellett volna keményen fellépni, nem pedig Kossuth téren gyülekezőket agyonverni, meg a szemüket kilőni (halkan jegyzem meg, felső utasításra. Vagyis van mit kapirgálni a fecó körül ebben az esetben is). Meg talán nem volt illő cipóra verni Fidesz nagygyűlést sem, szintén felső utasításra. Azért ha őszinték vagyunk magunkhoz, kibaszott sok galádságot elkövettek még az elbaszott másfél év, és az öszödi beszéd után is. Ezt be kell ismerni!

Pusztán a gondolkodás kedvéért kérdem: Mi lett volna, ha nívós politikus módjára, illedelmesen azt mondja ferink miután majd az egész ország a fejét követelte, hogy elkullog a balfenéken?
Mandiner blog BKV: szétesés 2009.08.28 09:01:00
   Sajnos-hálistennek ritkán szembesül az ember ennyire plasztikusan az ország/város/közszolgáltatás nyomorával, mint tegnap volt szerencsém a fővárosi Rákóczi úton. Az elmúlt hetek amúgy is a BKV, pontosabban a kitűnő menedzser, Kocsis István és a nagyszerű…..
SzombatZ 2009.08.28 15:03:28
@Milán Milán: Mindig meglapődöm mikor ilyen sötétség árad valakiből. Ki nem szarja le hogy 1-től 200-ig mi a száma annak a kibaszott busznak. Bazzeg fogd már fel hogy kiesik a segged alól a busz, és ez rettentő nagy gáz. Akkor még nem is beszéltünk rázós trolikról, meg a kigyulladós kocka Ikarusokról.

Lehet itt jobbosozni baszod, de az nem változtat azon, hogy egy szar szemét pénznyelő az egész BKV, és azok közül, akik tehetnének ez ellen senki még csak a kisújját sem emeli fel, kivéve ha fel kell venni a 120%-os prémiumot...
w Non sequitur 2009.08.14 05:15:00
Fidesz-program márpedig nem lesz, csak a választás előtt, februárban; ami logikusnak tűnik, de nem az. Ugyanis a kormányellenes hőbörgés minden egyes mondatához joggal várja el a lakosság, hogy mondják meg neki, mi lenne az alternatíva. Programkezdemény, nagyvonalú tervelkedés már…..
  Látványos minőségromláson esett át a Gyurcsány blog, amióta valószínűleg már maga írja. Gondolom, amikor repült a nemzet éléről, akkor elvesztette a blogíró stábot is. Ritkán pöttyent oda a rajongóinak, akkor is röviden, semmitmondóan. Az utolsó bejegyzése azonban…..
SzombatZ 2009.08.01 19:07:13
@Tehetetlen Dodó:
Ez olyan szép volt :)
SzombatZ 2009.08.01 19:07:59
SzombatZ 2009.08.01 19:17:24
@Aszi: Úgy látom te semmit nem értesz abból, amit itt beszélek, sebaj nem is vártam mást. Egy szóval nem mondtam hogy a megszorítás volt a baj. A baj az volt, hogy ment a kozmetikázás, a trükkök százai, ment a parasztvakítás, hogy mekkora nagy jólét van, és választás után kibaszott nagy pofont kaptunk a pofánkba váratlanul.

Tudom szerintetek mindenki pénzügyi analfabéta, aki nem ért egyet a megszorításokkal. Tipikus szocialista módszer a fűnyíró elv, ha nincs pénz elveszünk még többet attól a szerencsétlentől, aki dolgozik. Jah hogy neki sincs már, nem baj majd megfagy télen, de addig is ad még.

És az nem gyanús te istenbarma, hogy 2006-ig is a komcsik voltak kormányon, és ők csináltá a 9%-os hiányt. És az nem gyanús, hogy mekkora árat fizettünk a hiány leszorításáért. Ne döngessék már a mellüket azért mert orbitálisan elbasztak valamit 2002, és 2006 között, utána meg az én verejtékemmel tették azt rendbe. És utána még tetszelegnek a nemzetmentő szerepében.
Reckl Amál blogja Sóher vágta 2009.06.01 20:38:28
Bele se kezdek abba, hogy kevés olyan értelmetlen baromság van Magyarországon, mint ez a fölösleges magyarosch hangulatú Nemzeti Vágta. Kíváncsi lennék, ez miért és kinek üzlet, és hogy mire jó az egész. Mindenesetre azalatt a két perc alatt, amennyit láttam belőle, azért azt…..
SzombatZ 2009.06.01 23:59:58
@Dinsdale Piranha: Nem, nem egyszerűbb nem nézni, mert attól, hogy nem nézem, még elszarnak egy csomó pénzt erre a faszságra. Ez annyira nemzeti nekünk, mint a Fekete Pákó, vagy Ariel Saron. Az egész szar egy jó Buli a hurkára hízott Gesztinek. Még egy álrendezvény amire a haveri körtől zsetont kap. Ki kell használni, lehet, hogy nem sokáig lesz már rá lehetőség. Az elvtársak picsán lesznek rúgva jövőre, de jó eséllyel a fő-főliberális Demszky "a kormány aggyon pénzt a BKV-ra" Gábor is, és akkor elvágták a pénzcsapot.
Mindig is tudtam, hogy Gyurcsány Ferenc veszélyes alak, de a hétvégén az is világossá vált, hogy ez az ember egy hatalomtechnikai zseni. (Kár, hogy a kormányzáshoz nem ért…) Az MSZP szombati kongresszuság belebegtetett lemondásával annyi legyet ütött, egy csapásra, hogy…..
SzombatZ 2009.03.23 17:46:49
@netsrot:

Hogy te mekkkora szánalmas hülye vagy bazmeg. A hozzád hasonló szűklátókörű szerencsétlen szemellenzős faszkalapok fogják kiabálni, hogy Orbán takarodj. Most sem fogjátok fel, és akkor sem fogjátok felfogni, hogy csak ennek az ormányos köcsögnek, meg a ballig koalíciónak köszönhető mindaz, amit most tapasztalunk. Térjetek már észre basszátok meg, hét éve a kegyenceitek adják el az országot. Faszomba.

@joker_face:

Neked nem gyanús, hogy ezt kb. 2006-ban kellett volna meglépnie ennek a paranoid buzinak? Azóta eltelt három év, és érdemben nem történt semmi. Mégegyszer mondom semmi! Ja várj csak tévedek: tovább adósodtunk, felvettünk 25 milliárd hitelt, nőtt a munkanélküliség, minden nemzetközi minősítőcég leminősítette az adósbesorolásunkat, nőtt az infláció, tönkrement az egészségügy, több ezer cég zárt be, rohamosan romlik a közbiztonság... Ezt mind elérték az "igen, megcsináljuk" hurrászocialisták, meg a hú fegyverhordozóik, a rabmadarak. És ezek után van pofája hét év ámokfutás után azt mondani, hogy lemond, mert ő az akadálya reformoknak, meg a változásoknak???? Milyen reformoknak bazmeg, milyeneknek? Semilyeneknek, mert azok nem voltak, és nem is lesznek. Mi a faszomért nem tudta az első sikertelen próbálkozások után eltolni a biciklit, mint az szokás nálunk szerencsésebb fejlődésű országokban? Miért kellett neki, meg a bandájának még pár tucat mélyütést bevinni? Ezek után ha a becsületnek csak egy halvány szikrája lenne ebben a gázlómadárban, akkor maradna, és elvinné a balhét 2010-ben. De ehhez nincs gerince, mert egy számító féreg!
SzombatZ 2009.03.23 17:56:45
@ügyfélszolgálatos:

És ami egy könyvben van, az biztos, hogy igaz, és úgy helyes ugye? Hány könyvet soroljak neked, amit le lehet emelni a polcról, és tele van hülyeségekkel?
Attól, hogy lekezelő, és leereszkedő vagy még nincs igazad, csak magadat minősíted.
Mégis mi a lófaszt vártok az átlagpolgártól? Az ilyen ember elmegy dolgozni, igyekszik becsületesen megélni, adózik, próbál megtakarítani, és tisztességesen eltartani a családját. Ha nem megy a szekér csak kisebb részben felelős érte, ugyanis nemigen van mozgástere. Mit csináljon kezdjen adót csalni, mint a szoci példaképeitek? Vagy válallkozzzon, és ha fizetni kéne jelentsen csődöt? Vagy vállaljon másod, és harmadállást? Hogyan, minek, hol? És a családdal mi lesz? Szerinted kire kéne haragudnia, ha nem a majmokra, akik nagy mellénnyel bevállalták a hurrrákormányzást?
Paranoid Android VÉR 2009.02.08 14:31:00
    Tulajdonképpen az az érthetetlen, hogy miként gondolhatták a veszprémi kézilabdások gyilkosai azt, hogy ezt a balhét megúszhatják. Még abban sem lehetnek biztosak, hogy élve kerülnek rendőrkézre, sőt, a mai magyar társadalom indulati állapotát figyelembe véve,…..
 Tisztelt Szülő! Értesítem, hogy Ferike tegnap nagyon szépen felelt, ezért nevelőtestületi dicséretet kapott. A téma az antiszemitizmus elleni harc volt, s Ferike – bár állandóan hányinger kerülgette – önként jelentkezett, pontosan felmondta a tananyagot,…..
Amikor megláttam Budai Bernadett rosszullétének hírét az Index címlapján, rögtön kattintottam, mert kíváncsi voltam, hogy feltettek-e valamilyen videót vagy fényképet. Na nem azért, mert annyira meg akartam nézni, hanem mert nagyon érdekelt, hogy hogyan kezelik a…..
SzombatZ 2009.02.01 22:58:24
Sokan felháborítónak találjátok, hogy az emberek jelentős részében megfogalmazódik, hogy csak színjáték az ájulás? Abba hányan gondoltok bele, hogy idáig el is kellett jutni. Az orrmányos-kormányos, és bandája már annyi sületlenséget, és ökörséget mondott, és tett, hogy mára abban az esetben is gyanakodnának az emberek ha valaki meghalna közülük a színpadon. Hogy nem érdekelte az embereket az újabb nagy kormányötlet? Mi a picsáért érdekelte volna? Ez már hányadik ötletvihar, eddig hány volt, és hánynak volt bármi eredménye? Kurva sok terv, "átfogó reform", "szerkezeti átalakítás", "adócsökkentés", meg könyv volt már a ballib kormányok alatt, és egyikből sem lett az ég világon semmi. Nem arról van szó, hogy valahogy megvalósultak, hanem arról, hogy sorra egymás után hiúsult meg minden nagyszerű tervük. Ezek után bárki csodálkozik, hogy senkit nem érdekelt igazmondó feri??? Hát ne csodálkozzanak! Azért meg ne kiáltsuk már ki hősnek, mert most hírtelen jót akar! Csak néhány dolog gondolatébresztőnek: Vajon nem lesznek a közeljövőben valami választások, és vajon nem hoz ez némi népszerűséget? Megszokhattuk a komcsiktól, hogy ha valami aljasságra készülnek (pl:családi pótlék megkurtítása), akkor többnyire elkezdenek ötletelni valani populáris dologgalm és közben szépen sunyiban keresztülviszik a terveiket. És végül: Nem egyszer, és nem kétszer dobott fel hasonlókat a Fidesz, csak azokat rendre elkefélte a szoclib többség.
Szegény Emese ... nem elég, hogy mindennapos terhes, még a saját pártja sem engedi indulni a ferencvárosi időközi választás 2. fordulójában. Nem, nem azért nem indulhat, mert 3 év alatt 22%-ról 5,23%-ra tornázta le magát az SZDSZ, és nem merik magukat a választók előtt…..
SzombatZ 2009.01.17 01:00:57
@{Tícia}: Tévedés, mert ebben az országma mindenről a Zorbán tehet. Odalohol a nagy patáival, és beleköp mindenki levesébe, és egymás ellen fordítja a csládtagokat is, és éjszakánként elrontja a jól működő dolgokat, még a metro4 fúrópajzsait is..;-)

Az eredeti témához szólva. Én eleinte elhittem, hogy ezek a támadások, és fenyegetések valódiak lehetnek. Megvallom kicsit még örültem is nekik, mert némelyik ezek közül az aljadékok közül, akiket kormánynak hívunk csak akkor hagyja abba az ország terhére történő öngazdagítást, ha lelővik őket. Gondoltam talán kicsit fejükhöz kapnak, és gondolkodóba esnek. Oké naívság volt... Azóta ahogy telik-múlik az idő egyre röhelyesebb dolgok történnek. Ez a mostani nem csak egyszerűen sántít, hanem egyenesen groteszk. Ki a faszom fenyegetné meg egy tucatszor megbukott, leszerepelt, hiteltelen párt senkiházi jelöltjét??? Hát van olyan ember aki ezt még beveszi. Itt nem egyszerűen kilóg a lóláb, már az egész ló kiesett, és hangosan nyerít a pofánkba...
Friderikusz Sándorról sok mindent el lehet mondani, és nagyon sok mindent el is mondanak a kollegák, pályatársak, ellenségek, meg úgy egyébként mindenkinek van róla véleménye, mondják egoistának, akadt, aki egyenesen letolvajozta, de egy dologban mindenki egyetért: a pali a…..