Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bud és Kelly Cica - bogarasoklettunk.blog.hu

7 bejegyzést írt és 213 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jó képkivágás titka!A netes társkeresés állandóan visszatérő átka, megvetendő szitokszava és gyűlölt közellensége a BMW-s, aranyláncos, extrémsportos, felsővezető srácok, akik elhappolják a jó és becsületes és tisztességes szándékú és udvarias és feleséget kereső…..
A blog olvasók megfelelően képviselik a normális emberek populációját? Ha igen, akkor alant egy kérdés, várják rá a választ. Kedves Szakítós blog olvasók!Történetem rövid és nem is öncélú, hanem segítségeteket kérném, tehát egy kérdés lenne, amelyre adott…..
A retro vallomások idejét éljük, tegnap egy fiú emlékeztett minket a vonalas telefon borzalmára, ma arra az időkre gondolunk vissza nosztalgiával, amikor még egy családra egy mobiltelefon jutott, amit az esti tévézésnél körbeadtak, hogy eldöntsék, ki küldhette a…..
A sátor az szent hely, miért? Ezért.Nyár, tábor, szerelem - legalábbis tini -, buli. És bár velem "szakítottak" mégis nagyon tetszett már akkor is, és most is. Véletlen rossz névvel illettem a srácot szex után. Majd közölte:- Holnaptól talán kipróbálhatnád a saját…..
Bud és Kelly Cica - bogarasoklettunk.blog.hu 2008.10.09 14:17:52
Bud és Kelly Cica - bogarasoklettunk.blog.hu 2008.10.09 14:22:00
A vonaton csajozás az olyan előre adott dolog, úgyhogy azt tessék hanyagolni.Szijasztok,Még nyáron történt a következő rövid sztori:mentem az utolsó vonathoz Kelenföldre, Móriczon vártam a buszt, mikoris egyik pillanatban odajött hozzám egy srác h dumáljunk mer úgy gyorsabban…..
Vannak lányok, akik hisznek a szemüknek, pedig nem szabadna. A 36 éves férfi, aki mutatóujjal mos fogat, az eleve gyanús. Ohh helló mindenkinek! Szóval az én kálváriám már nagyon régen elkezdődött, de most kezd egyre jobban bedurvulni. Elkezdeném a legutolsóval, mert arra…..
Az alábbi levelet azért teszi közzé a Zugügyvéd, mert sok banki ügyfél kerül hasonló helyzetbe. Az alaptétel az, hogy mindenki legyen tisztában a saját pénzügyeivel, bár a banki egyenlegközlések is lehetnének pontosabbak.   Kedves Zugügyvéd! A folyószámlámhoz…..
A vasárnap az értelmetlen posztoké, én megmondtam. Van itt leszbikus kajakos, 40 kilós pasi, meg gyermekpszichológus nő.Kedves Szakítósok!Úgy látom, egy másik fórum-társnőmmel inspiráljuk egymást a sztorizgatások terén is. Tegnap elejtett egy pár szót, mit ír nektek mélben,…..
Bogár Pedigré 2008.10.01 14:55:00
A minap megérkezett a kisautó vadonatúj törzskönyve :).A nagy kérdésem, hogy vajon ha a korábbi forgalmi alapján az amúgy egyébként narancssárga autó vörösesbarna volt, akkor most minek alapján változott pirossá? :DD..
Hazaviszi a lányt bemutatni az anyjának, majd a helyszínen kitalálja, hogy mégsem szerelmes, és még a búcsúszexet is megtartotta magának. Szó szerinti fiúszopat-lányszív.  Kedves Szakítós!  Úgy tűnik eljött az idő, most már én sem halogathatom…..
Szegénység blog Para 2008.09.29 14:00:00
Az az érzésem, hogy figyelnek. Amint valamiről megírom, hogy olcsó és megéri megvenni, rögtön eltűnik a boltból, vagy felmegy az ára.Korábban már beszámoltam róla, hogy mi történt a Plus hálózattal. Tegnap meg a négytekercses Europrofitos wc-papírról derült ki, hogy egy…..
Vivát! Elsejétől házvezetőnő leszek.450 Ft-os órabér, napi hat órában. Három gyerekre is kell vigyáznom közben. Hála a lebutított önéletrajzomnak (csak érettségit és a döglődő vállalkozást vallottam be), felvettek egy családhoz dolgozni. Délelőtt 10-re kell mennem,…..
Egyszer nekünk is lerobbant a busz egy vizsgára menet, mégsem lett belőle hosszú távon gondolkodós sörözés. Mondjuk jobb is, mert csúnya bukás a sztori vége.       Hello!   Tudom, hogy nem lehet sikeres az, aki vonaton ismerkedik, de én egyszer megpróbáltam.…..
Bogár Deadly Paperwork 2008.09.26 14:13:00
Be kell valljam, ahhoz képest nem is volt olyan vészes. Sosem intéztem még ilyesmit, nem irattam át autót, csak a neten olvastam arról, hogy az mennyire rémes, és órákig tartó szenvedés egy okmányiroda sötét és poros zugában. Aztán rájöttem, hogy én olyan cégek honlapját…..
 Az első részben sok minden történt, nehezen tudnám összefoglalni, tessék elolvasni. Kedves gyerekek, ez a szerelem. Ez, az örökké tartó, apró dolgokban jelenlévő fura valami, amit nem tudunk megmagyarázni, csak van. Már írtuk korábban, blogot, naplót ne mutogassuk a…..
Bogár Ma ezt hozta a postás! 2008.09.25 15:35:00
A gyerekkor legnagyobb baja a sok mese. Ahogy felnövünk, a mesék megmaradnak, csak kikopnak a hősök, maradunk mi, inclusive király, királynő, herceg, királylány, parasztlegény. Kedves gyerekek! Kacifántos és hosszú, szinte szürreális tündérmesét küldök ma nektek, melyről még…..
Szegénység blog A blogról 2008.09.24 12:41:00
Ez most egy kuszára és szentimentálisra sikeredett poszt arról, hogy milyen gondolatok kavarognak a fejemben. Aki nem viseli el az érzelmeket, az ne olvassa tovább!Már régóta meg akartam írni nektek, hogy mennyire örülök, hogy itt vagytok! Annyira sok erőt ad, hogy van néhány…..
Szaffy Karácsony 2008.09.24 14:16:00
Keresgéltem a neten és ezt találtam. Szeptember 24-én már a karácsonyi dekorációkat hirdetik. Már előre látom, hogy okóber közepétől, ha bemegyek egy plázába a Silent Night fog még a wc-ben is szólni. De igazáblól bagoly mondja verébnek. Hetek óta azon töprengek, hogy mivel…..
Botrány. Keleti Györgyi és két barátnője ellátogatott egy pesti bárba vacsorázni, borozgatni. A dekoratív hölgyek felkeltették a szórakozó fiatalok figyelmét, kik folyamatosan szóval tartották őket az asztaluknál. A lányok elmondása szerint mindenki, aki odament hozzájuk…..
Ha a szakítás tanítható lenne, akkor a mai levélírónk minimum óraadó lenne vagy vendégprofesszor, mert ez egyszerre vicces és egyben kegyetlen, bár mit lehet tenni, ha a szerencsétlen hülye nem a szép szóból? Új szabály: hittanon se ismerkedj! Úgy látszik, hogy tinikoromban…..
 A külföldi munkavállalás bizony nem mindig leányálom. Erről mesél nekünk ma Timi.Kellemes hétvégét Mindenkinek!Természetesen továbbra is várjuk a leveleket a  munkahelyiterror@gmail.com címre (örömmel jelenthetem hogy sok-sok üzenetet kapunk, ezért előfordulhat, hogy…..
Fél füllel nézni, ez már eleve szakítóok, mert kinek van kedve egy aliennel járni? De tényleg van az a típus, akit nem lehet elszakítani a kedvenc sorozata elől. Minden Hogy volt-rajongó fogja be a fülét, ööö, a szemét. Jelzem, emiatt kellett felvenni a tv címkét. Innen loptuk…..
Bud és Kelly Cica - bogarasoklettunk.blog.hu 2008.09.22 15:45:43
Bud és Kelly Cica - bogarasoklettunk.blog.hu 2008.09.22 16:22:42
Bud és Kelly Cica - bogarasoklettunk.blog.hu 2008.09.22 18:03:11
Bogár Ez nagyon szép! 2008.09.22 15:27:00
Egyetlen törzskommentezőm kedvéért posztolom az alábbi fotókat. Nagyjából ugyanezt a szintet szeretnénk elérni a saját autónknál, persze az eredeti színek megtartásával. Álomszépen van ez a kocsi felújítva, nem? ..