Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Intézmény

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, ha a Soter-Line a kifárasztásos módszerrel akarta megúszni az ügyet, akkor jól félretaktikázta magát Annával, aki lángpallosú angyalként küzd az ellehetetlenült vizsgája díjáért. Kedves Homár!Szeretném megosztani veletek az esetemet, hátha előre lendíti a már…..
Intézmény 2015.04.01 09:14:30
Kedves Anna!

A tegnapi napon olvastuk a bejegyzését a Pénztárkezelő és valutapénztáros képzéssel-és vizsgával kapcsolatban, erre szeretnénk reagálni.
A bejegyzés elolvasását követően megnéztük a tanfolyami dokumentációt, a képzési napló szerint 17 óra hiányzása van az összesen 34 órából, ezek az órák igazolatlanok, mivel nem kaptunk ezekről orvosi igazolást. (Az orvosi igazolás más időpontról szól).
A felnőttképzési szerződés szerint, a 34 összes óraszámból a megengedett hiányzás mértéke 10%, azaz 3 óra, ezt Ön messze túllépte.
Ezen felül az előírt modulzárókat sem teljesítette, amelyek a szakmai vizsgára bocsátás feltételei. Ennek ellenére mi nem zártuk ki a képzésből, lehetőséget biztosítottunk pót modulzáró vizsgák megírására, ami az Ön bejegyzéséből is kitűnt. Ezzel a lehetőséggel Ön nem élt.
Mielőtt levelet küldtünk volna, kolleganőnk folyamatosan próbálta Önt telefonon elérni napokon keresztül, sikertelenül, hogy az adott helyzetet tudják megbeszélni. Mivel ez nem sikerült, levelet írt Önnek.
Levelünkben felajánlottuk azt, hogy abban az esetben, ha a modulzárókat nem sikerül teljesíteni az októberi vizsgaidőpontra, akkor 2015. január-február környékén szervezünk még vizsgát, amire lehetősége van jelentkezni, és az elmaradt modulzárókat is teljesíteni.
Bejegyzésében hivatkozik arra, hogy két levelet is küldött nekünk, amire nem kapott választ, azonban a rendszerben is utánanéztünk és az utóbbi két levelét nem kaptuk meg. Adódhatott technikai probléma akár, de Ön is tudja a mi telefonszámunkat, címünket, minden elérhetőségünket. Úgy gondoljuk, hogy a kommunikációnak nem az e-mail az egyedüli módja, főleg ha ilyen problémája van, szerencsésebb ha személyesen felkeres bennünket és tudunk egyeztetni. (Minden elérhetőségünk fenn van a honlapon, több e-mail cím, telefonszám is, személyes ügyfélszolgálat nyitvatartása.)
Intézményünknek semmi érdeke nem fűződik ahhoz, hogy ne válaszoljunk a levelekre, főleg ilyen esetben, ha problémát jelez felénk valaki.
Április 13-án indul egy új csoportunk, felajánljuk a lehetőséget, hogy ehhez csatlakozzon, ingyenesen a tanfolyamot újra végigjárja, és a csoporttal együtt modulzáró vizsgázzon.( ezt is ingyenesen).
Amennyiben sikerülnek a modulzáró vizsgái részt vehet a májusi szakvizsgán. Sajnos ezt viszont nem tudjuk térítésmentesen biztosítani.
Kérjük, hogy mielőbb visszajelezzen, hogy részt kíván-e venni a 13-i képzésen.
Üdvözlettel:
Soter-Line Kft.