Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toaso Edit

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretném, ha minden volt VAJDÁS, legalább a tanárainkra vonatkozó részt elolvasná! Kiemelem!Ezt most ki kell írnom magamból. Van akinek nem fog tetszeni, tanulságként szánom.... Nem gondolkodhatunk mindenről egyformán.Soha többet nem fordulhat elő, hogy egy iskola élére a…..
Toaso Edit 2015.12.01 06:19:07
Kedves Toncsi!
Bár én is biztosan le leszek hurrogva, mert nem vagyok helyi és nyilvánvalóan a volt igazgató szimpatizánsok körét bővítem, de én attól még leírok néhány tényt:
1. Az egyik általad nagyrabecsült kigolyózott pedagógus gyermeket bántalmazott. Szülőként azt mondom, hogy szerencséje van, hogy nem az enyémet ütötte meg, mert nem lenne most ideje siránkozni. Kell nekünk gyermekverő tanár? Legyen az 50 feletti akár..Én megvetem..te nem??
2. Lehet vélt vagy valós sérelmeket megíratni barátokkal, de attól még az elmúlt 10 évben 6 igazgatója volt a Vajdának és az örök elégedetlen kollégák, az állandó új vezetésre vágyók még ott vannak. Nem lehet hogy vannak akiknek senki sem elég jó?
3. Az elmúlt 10 évben átlagosan az egyetemre bejutó diákok száma nem éri el a 20%-ot. Azok is sok-sok magánórával abszolválták a feladatot.
4. A nyelvvizsgázó diákok száma nem éri el a 15-20 %-ot. Ez is 10 éves adat.
5. Az elmúlt 10 évben nem volt mérhető OKTV eredménye az iskolának.

Tényleg az igazgató tehet ezekről az eredményekről?
Biztosan el akarjuk hinni, hogy egy elitgimnáziumhoz csak igazgatóváltás kell?
Nem...pedagógus és diák...
A Vajda legalább 25 éve megszünt mint jó gimnázium. Most az arrogancia miatt megszünt mint szakképző intézmény.
Mi maradt?
Az aranyos, jóravaló gyerekek, akik olyanok amilyenek, de megérdemelnének szerető és alázatos tanárokat. Hogy jó szakmát és esélyt kapjanak. Az a 20 % ezután is bejut egyetemre.
A baj, csak ez után kezdődik, amikor a gimnáziumok életbe maradásához eredmények is szükségeltetnek. Ami nekünk nem lesz, legyen bárki az igazgató.
Végezetül javaslom mindenkinek megfogadni a következőt:
Mindenünk amink van értéktelen, igazi értékét akkor látjuk, ha elvesztettük.
Lehet akkor majd mutogatni azokra, akik ennek előidézői voltak. Akkor majd név szerint elmesélem, hogy ki, mivel és hogyan járult hozzá a leépüléshez.

Toncsi!
Én a magam részéről okosabbnak hittelek, nem gondoltam hogy ismét elhiszed ugyanazon emberek suttogó propagandáját. Nem tűnik fel, hogy mindig ugyanazok akik a rossz hírt és az információkat tollba mondják?

Dóri!

Én felnézek rád! Ez az írás, azonban egyoldalú és sok téves, diszkriminatív elemet tartalmaz. Azt gondolom, hogy te és a családod csak szeretetet és segítő jobbot kaptál az elmúlt 3 évben.
Most, hogy sikerült kirugatni a nevezett matek tanárt, biztos vagyok, hogy ebben a hiányszakmában nem sokan fognak pályázni az állásra. Biztosan jobb a nincs a valamilyennél. Remélem nem lesz igazam és egy szuper matek tanár érkezik végre.

Valaki végre megkérdezné a diákokat is??
Erősen úgy tűnik, az Információs Hivatal (IH) bénázott, Lukács Csaba vetített, a kommunikáció félrevezető volt, Zsoldos cég is érintett lehet. Az Egyenlítő blog megírta a Tóásó-hiszti kellős közepén: nem arra utalnak a jelek, mintha titkosszolgálati akció lett…..
Elsőként a HírCsárdának adott exkluzív interjút a bolíviai börtönben éveket eltöltött, és nemrég kiszabadult magyar állampolgársággal is rendelkező Tóásó Előd. Először is: köszönjük, hogy kiszabadulása után először nekünk ad interjú!Tényleg semmiség, régóta…..