Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alteron

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keményen dolgozó kormányunk segítségével sikerült kideríteni, hogy a brókerbotrányok valódi okozói is a szocialisták voltak! Összegyűjtöttük azokat a bizonyítékokat, amelyek alapján kétség sem férhet az álruhás pufajkások, az MSZP-Bajnai-Gyurcsány-tengely bűnösségét…..
xenomorf Csakazértis vasárnap! 2015.04.02 20:14:52
Csontig rágták már a bloggerek a vasárnapi zárvatartást, de az a legjobb módszer, ha nem hagyjuk rá, és felszínen tartjuk a témát, még akkor is, ha nem érünk el vele túl sokat. A szavazatmentes kádéempé-nek nevezett politikai szimbióta böffentett egy nagyot és bezáratták a…..
Szerintem! Bróker buli! 2015.03.31 09:59:25
Szerintem.... Szerintem mi megérdemeljük sorsunkat országosan! Mi akik egy öszödi beszédért felgyújtjuk a fővárosunk és Gyurcsányt szinte mesebeli mumus szintjére emeljük egy semmiért. Egy olyan helyzetben, mikor 17 milliárdot benyög egy Rogán, hogy valaha kapott Gyurcsány…..
xenomorf Quaestor, non-stop 2015.03.31 18:43:11
Persze, mindenki tudja, hogy a Kormány tagjai semmit sem tudtak erről az egészről. Össze-vissza kavarás megy, nem véletlen, szét kell kenni a szart, mert nagy a baj. Kicsit nevetséges, hogy szclsta bróker-botrányról beszélnek, miközben símán ment az üzlet az ő kormányzásuk alatt…..