Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hányok (törölt)

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gólem, nem patak, liget, fák, hipó miatt(?) megszaggatott farmis, fehér igen, tojásfej, párválasztunk, Bence és Loki szarban, P2.0 nem egy taktikai géniusz, meglátjuk. Tina majommal, a fején napszemüveggel alszik, amin csak az csodálkozik, aki nem látta VV Fannit szemüvegben…..
Ez a patak hete, most egy másik, kurvajó helyen áll Gólem kék farmerben, fehér pólóban, de ezekkel a lehetetlen színű Nike-topánokkal mindent tönkre lehet baszni, mág egy ilyen, alapvetően nem gáz összeállítást is. bár nekem ezek a mélyen dekoltált férfipólók annyira nem…..
hányok (törölt) 2015.05.01 15:27:26
@Sanda.Ipse: Olyan nehéz ,hogy meg se próbálom.
Kék, szűk póló, nagy, kopasz fej, körben pálmák, lent a színes Nike - igen, ez itten Gólem, kérem szépen, és mondja nagy lendülettel, hogy Pjotrnak fingja nincs arról, kivel basszon ki, ezért a kanok majd egy randin győzik meg arról, hogy ki legyen a szopóroller Vettelje ezen a…..
hányok (törölt) 2015.04.24 10:29:14
1
A tegnapi Loki-mayhemnek ma lesz következménye, mondja Gólem egy naplementében a seggét rázó bulát ábrázoló pólóban, és megint a pálmaligetben van, ahol egyszer már eltévedt. Ráadásul Sármőr elbaszott küldetése is terítékre kerül, az előzetesben bemutatott, látványos…..
Ha hihetünk a matrózos szettben hogyvoltozó Berkinek, akkor a mai részben több ármány, intrika, szerelem, sírás és szárazbaszás lesz, mint a Homok titkaiban és a Szomszédokban összesen, úgyhogy csapjunk is bele. Már tuti senkinek sincs tiszta vérképe, de még mindig nem…..
hányok (törölt) 2015.04.22 16:46:31
@sixx: HaHa Ma az Éden Éjjelbe az egyik üzenetben Péter-t Pjotrnek írták.Egyre terjed az ige ,Berkinek fingja nem volt ki az a Pjotr Patrikra tippelt :D
  Mintha csak a testépítésben járatos kommentelők vitájára akarnának pontot tenni a szerkesztők, Gólemet alulról filmezik, hogy a vádlit jól megnézhessük, igen, van neki, nem csirkeláb, amivel bír, vita eldőlve. Aszongya a kis kártyájába kapaszkodva a jóember, hogy jön egy…..
Gólem sztájlisztja rém egyszerű elve mentén dolgozik, reggel megkérdi az alanyt gyúrás közben, hogy baszki, milyen színű cipőt veszel magadra? És ha az aszongya, pirosat vagy tüdőszínűt, akkor ad rá egy piros inget, kigomboltatja vele mellközépig, hogy a gyantázott mellkasból…..
Nincs Berki, nem is kell azért a nettó 5 mondatért. Felszopónak untig ölíg az ez lesz a mai adásban montázs. Lesz ma randikommandó, fergeteg bulika, rinyálás és taktikázás. Hazudtam, van Berki, csak a vége főcím előtt elregélni a holnapi nap eseményeit ebben a kiváló Bambis…..
Berki a fakockákat megszégyenítő könnyedséggel sétál pálmafák között a királykék Nike lépőjében, az ehhez passzoló mellkason szétpattanó kék pólóban és vajszínű rövidgatyában. Aszongya ma két buxa is betéved a Hotelbe, oszt arany karszalag is lesz, mint amit a prémium…..
hányok (törölt) 2015.04.14 08:15:12
hányok (törölt) 2015.04.14 17:26:07
@Chat Géza: Nem dehogyis, csak mindig a SIXXX írta az édeneket és szó nélkül le lett váltva.Ha egyáltalán leváltották én nem tudom.Amúgy egyre jobbak az írásaid Grat.
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
  Nem sok hiányzott. Carlito már látta a pálmaliget végét, utána a tisztást, annak másik oldalán pedig a földutat, amin ott hevert a banánüléses biciklije. Két méteren múlhatott, gondolta utólag, a hotel feletti domboldalon üldögélve, a bőgőmajmok üvöltözését hallgatva,…..
hányok (törölt) 2015.04.04 17:03:45
@fáncsi28: Ja én is pont erre gondoltam,az meg a másik hogy azt kérdezte Gólem a Hevesi feleségétől ,hogy valaki képes ilyet csinálni a hírnévért?Pont ő Kérdi?A mai éjjelben viszont az röhejes volt ,ahogy Berki féltékenykedik Bence fizikumára és 120x elmondja ,hogy hiába tud pózolni nem versenyző ,de ő az.Na ugye sosem volt testépítő Berki csak modell men's physique versenyző aminek köze nincs a testépítéshez ahogy már korábban is mondtam.Na de ,hogy mindenkinek legyen rálátása,ez Berki modell cicafiú kategóriája: gym.hu/data/kepgal_items/621/goda_721.jpg
ez meg a testépítés:www.got-big.de/Blog/wp-content/uploads/2013/09/Top_3_Mr_Olympia_2013_vorn1.png Nem érdekel kinek mi tetszik ,semmi köze a kettőnek egymáshoz Berki mégis testépítőnek álítja be magát holott sosem volt az.
hányok (törölt) 2015.04.04 17:17:20
@mokamini: én fejtettem ki,ezelőtt is...Az nem számít neked mi tetszik ,az viszont igen ,hogy Gólem kollega kamuzik és féltékenykedik ,mitn valami hisztis picsa.
hányok (törölt) 2015.04.05 10:09:36
@mokamini: Csak azt hinném ,hogy megjátssza de a szart ez tényleg ilyen.A nem túl komoly agykapacitással rendelkező Pamela meg adja alá a lovat végig.De ,hogy nem röhögik körbe amikor arról beszél ,hogy ő milyen jó csávó.Amikor pár választottak az elején a lányok és tette nekik a fejét ,akkor azok legalább elküldték :DIlyenkor komolyan elhiszi ,hogy nem egy ronda kopasz troll és az aminek teszi magát?
Az óra, mint egy ökölnyi, félkilós vasdarab csapódott neki a combjának minden egyes lépésnél. A piros rövidnadrágja volt rajta, a liverpoolos, amit az anyja hosszas hiszti után vett meg Juan bálás boltjában, ahol Carlito már ott tartott hogy beveti a földön fetrengést is, annyira…..
Carlito négykézláb iszkolt ki a bokorból, és semmi másra nem figyelt, csak a kék órára, ami úgy nyolc méterre tőle hevert a szürkés homokban. Apály volt, a tenger messze visszahúzódott a medrében, kagylók és a parton tehetetlenül vergődő polipok maradtak utána, de ez most nem…..
Két óra is eltelt, Carlitónak pedig egyre kellemetlenebbül feszült a hólyagja. Vagy hazamegy és megkockáztatja, hogy a kék óra másé legyen (esetleg a Bé jöjjön vissza érte azokkal a jellegzetes, imbolygó lépteivel) vagy most cselekszik. Az apja mindig azt mondta, hogy sok…..
hányok (törölt) 2015.04.01 10:22:49
@sixx: Pintér Mariannáról nem tudom ,mennyit tudsz gondolom többet mint én.2012 ben szerepelt a Playboyban meg ő volt az aki lenyilatkozta 2013 ban miután 48 kilométert üldözték a rendőrök és 200 felett hajtott ,hogy sietett fodrászhoz és amúgy is így kel bmw-t vezetni.Na szóval ez a csaj eredetileg Pécsi sokfelé rázta már a pi..áját.Az edzőterembe ahova járok ott is "modellkedett"
és van róla pár 3-4 éves kép.A csaj alig hasonlít magára az orra is műtve van és fix h a botox kifejezés megállja a helyét mert sokkal ráncosabb volt 4éve ja és voltak vonásai.A szilikon segg is igaz volt személyi edzője kifejtette.A csajon kb minden szarrá van műtve ,szóval ez h nem botoxoltatott kamu ahogy van lövök róla majd képet és feldobom.
Amikor Carlito meglátta a kék órát a tengerpart fekete homokjában, tudta, hogy haza fogja vinni. Nagy, drága óra volt, vagyis annak tűnt, Carlito kilenc éves korára már elég gazdag turistát látott ahhoz, hogy tudja: minél nagyobb, annál drágább. Ez meg egy bazinagy óra volt,…..
hányok (törölt) 2015.03.31 15:57:59
@tenyered_érted?: Ja és azt megint megsúgom olvasni képtelen kollegám,hogy nem ért el helyezést a versenyen ahova 1 év edzésmúlttal és csurig kokszolva ment.Valószínűleg a bírák jobban értenek annak eldöntéséhez ,hogy mi felel meg az esztétikának a kategóriájában és nem hiába lett helyezés nélküli.Persze itt biztos mindenki 1000éve edz és jobban tudja úgyis.
hányok (törölt) 2015.03.31 15:59:58
@tenyered_érted?: Ja mivel szellemileg is levagyok maradva ,ahogy soraidból kiveszem azt még megemlítem ,hogy negyedikes jogász hallgató vagyok csúszás nélkül.Ja amúgy nagyon szeretek sakkozni részemről mehet ,edzés után kedvenc hobbim szinte.
hányok (törölt) 2015.04.01 08:59:34
@kamilla123: Én is a régit olvasom ,meg nézem vissza sokkal jobb.Ott sem volt magas a színvonal de Ádámék feldobták ,meg azért ennél 1000x különb volt.