Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fokitsa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
killtheradical A görög kapcsolat 2010.05.07 17:47:00
Lusta görögök? A 11.3 milliós lakosságból 4.9 millió dolgozik. Magyarországon a 10 millióból 3.9 millió. 43% vs. 39%. A lusta görögjei. Az a 4.9 millió évente átlag fejenként 2120 órát húz le. Ez a 3.9 millió évente átlag fejenként 1988 órát. A lusta görögjei. Az OECD…..
  Klasszikus és mélyre lefúró tipológiát kaptunk Kapucsengő86-tól - szerintem eddig még csak szó se volt hasonlóról.  Remélem, van köztetek hozzáértő :) Helyi Kemény Arc Talán ők vannak a legtöbben, de mint látni fogjuk, a többi tábor nem feltétlenül fogadja…..
Fokitsa 2010.02.03 18:41:48
@Medzsik: hey nigga, Mama Said Knock You Out!
yo' Nigga
  Mo Dorka - aki nagy örömünkre szintén blogunk nevét viselő kedves követőinkhöz tartozik - egy novellának is beillő művet engedett át nekünk közlésre az utazók jellegzetes típusairól. A modoros utazó A modoros utazó görögbe, spanyolba vagy olaszba megy. Ha nemcsak…..
Ezúttal Buffout örvendeztetett meg minket egy igazán nagy lélegzetvételű poszttal, amit azonnal végig kellett olvasnom. Árad belőle a zseniális elkeseredettség, ez nem a képzelet szüleménye.   Az irányításmániás --Control Freak-- Az olyan mondások, mint „nézd…..
Telepen felnövés, ott élésnek világon legjobbnak vélés. Négyemeletesben lakás (liftnek nem levés), tízemeletesben lift levése miatt végtelen irigykedés. Liftezések! Saját házban lift nem levése miatt folyamatosan idegen tízemeletesekben kóborlás, random fel-alá való…..