Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jackie b

8 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ráadásul, ha alekoszos beütéssel akarom kezdeni a mai posztot, akkor azt mondom, a legfölsőbb szinteken jártunk :D dzsíííízusz, megünnepeltük az első müncheni éjszakát, felavattuk az első reggeli s-bahnt, ronggyá táncoltuk a lábunkat...ismerkedtünk és leráztunk,…..
remélem a csajaim épp azt a rohadt sok jó pasit csekkolják a Holdudvarban, akiket nori a múltkor beígért, csak elfelejtettek megjelenni :D mindenesetre ma skype-on melegítettem velük az esti partyra, hát, mit ne mondjak, ennek is van egy feelingje, de azért a mastercard megfizethetné az…..
az rohadjon meg. vagy csak szimplán beteg leszek, mindenesetre jó szarul vagyok, de hogy mitől?!..
jackie b 2011.05.07 13:52:48
munkácsy absz...urdum 2011.04.28 15:05:00
alapfogalmakkal nem vagyok tisztában. A wiki szerint "Az absztinencia önkéntes tartózkodás valamiféle vágy vagy testi cselekvés kielégítésétől, melyek a tapasztalatok szerint élvezetet okoznak. A kifejezés leggyakrabban közösülés, alkohol vagy táplálkozás terén…..
Tücs játszótere cheers 2011.04.27 19:42:00
mint kiderült a svédek is ezt használják koccintáskor, pedig gondoltam az ikeás pezsgős reggelis képem mellé stílusosan svéd cím lesz ma a poszthoz :Djaja, tudom, battyam meg, hogy ilyenekre van időm :D ki helyett menjek dolgozni??? a pezsgő ingyen volt az ikea family kártya mellé,…..
munkácsy amikor anyuci leoffol 2011.04.20 09:20:00
van két sztorim. első kedves kis dalom a táskában egy szerelmetes párocskáról szól. Csaj és Srác húszas éveik elején egymásba botlanak, Srác boldog, hogy talált egy nem túl szép, nem túl mutatós darabot, akivel hajnalig lehet röhögni, aki mellett elengedheti magát, akinek…..
ma nem készültem nagymonológgal, de gondoltam elmesélem az esti Anyával folytatott chates beszélgetés egyik kis szösszenetét:Anya: és nem hívott a tesód?t: de, pont most beszélek vele szkájpon 3 percigAnya: miért csak olyan keveset?t: mert szar a szkájp, alig…..
Tücs játszótere legyek jó 2011.04.13 21:43:13
nnnnnnnna, ez ma az a bejegyzés lesz, amikor megpróbálom elmesélni nektek, hogy (és akkor most mindenki behunyja a szemét és elképzeli a bikinis frontember D. Nagy Lajos vonzó arcát hangját, amint azt nyígja: éééévek óóóóta nem törtéééénik semmmmi) miként töltsétek ki…..
kérdezzétek meg, van-e netem!!!!! nanananana???? VAN!!! kábel nélkül, akárhonnan, pincétől padlásig jihááááááááááá, még tesztelnem kell, hogy a kertben ülve működik-e, de érzem, hogy ezzel már nem lesz gond :D fél4 óta itt vannak a szerelőmókusok, eredetileg az irodai…..
El bizony, és mivel a beérkezett pályamunkák szintje a szigorú zsűri (én meg a szabóZ) szerint nem ütötte meg a kívánt színvonalat (mert vagy nem voltak viccesek, vagy nagyon Hajni stílusát majmolták, csak éppen szarul), én leszek az, aki megírja a magyar Kenek és Barbie-k…..
jackie b 2011.03.13 21:07:14
A Michael Emersonos epizód láttán azt mondtam, hogy ezt nehéz lesz űberelni, erre jött Richard Alpert nyomorult életének története, és akkor úgy gondoltam, hogy kész, ennyi, ennél már tuti nem lehet feljebb lépni a ranglétrán, a 6x09 volt A Tökéletes Lost-epizód. Tegnapig. Henry…..
Az eheti Lost-epizódot úgy várta az igazi rajongó, mint Pistike a karácsonyt, hiszen az egyik ikonikus figurának, Richard Ricardo Alpertnek szentelték az egészet. Tucker Gates rendező olyan epizódot hozott össze, ami szépen bekerül majd a Constant mellé, mint a hat évados történet…..
jackie b 2010.03.26 22:00:39
@EasyFriend: nagyjából Veled értek egyet,de valami azt súgja, h a végét mindenki egy biliről nézze, mert olyan lesz...akár belógós kézzel, akár nem. aki idáig úgy kelt szerda reggel, h juhééj, lost, annak szerintem kár elégedetlenkednie, ez kb olyan, mint amikor csak egy kettesed jön be a lottón, pedig gondoltál a másik 3 nyerőre is. pont ez a lényeg. az elején még attól is szétestünk, h a 815-ös túlélőkből két csoport van, tessék most is azzal a naivitással nézni.
más: akkor azért beijedtem, amikor bekezdték ezt a pokol témát...
Na, a hatodik epizód már olyan volt, mint amilyennek egy igazi Lost-résznek lennie kellett, minden szál érdekes volt, és apróságoktól eltekintve mind a 42 perce feszült volt, mint Szili Katalin bőre a reggeli arcpakolás után. A kép után spoileresek leszünk. Sayid-centrikus…..
Mivel még mindig szabdságon vagyok, egy epizóddal lemaradva jönnek az epizódismertetők, jövő héttől visszaállunk rendes kerékvágásba.A Lost múlt heti epizódjára szavunk sem lehetett, a színvonal maradt a hatodik évadtól elvárható magas szinten, ismét kaptunk válaszokat és…..
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..
Egy hét szünet után alaposan felturbózott epizóddal fordult a célegyenesbe a Lost, nem panaszkodhatott senki a 100. epizódra. Az íróknak külön köszönet azért, mert hagytak elég teret Jeremy Davies-nek ahhoz, hogy pár örökké emlékezetes momentummal gazdagítsa a Lost…..
A wiwet nem is kell fejleszteni, mert ingyenes társkeresőnek bőven elég, pluszban meg tudhatunk mindent volt és leendő kapcsolataink életéről. A tíz millió Barabási Albert-László országa vagyunk, ahol egyébként minden idők legnehezebb döntését minden nap meg kell hozni: Helyes…..