Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bubox

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Befellegzik az európai tervnek, ha a migránsvita miatt akár már hétfőn felbomlik a német koalíció, a populisták nagy győzelmet aratnának; A szélsőséges olasz kabinet nem Budapesten vagy Bécsben, hanem Párizsban és Berlinben próbál kiutat találni a több százezer menedékkérő okozta gondokra. Kurz…..
Csókoltatjuk mindazokat, akik szerint a demokratikus ellenzéknek össze kellene fognia a Jobbikkal. E helyről is üdvözöljük Heller Ágnest, Konrád Györgyöt, és mindazokat, akik szerint Orbán ellen még Vonával is együtt kell működni. Épp most szavazta meg a Fidesz és a Jobbik a Soros-tervet elítélő…..
"Pogátsa Zoltán közgazdász szerint az alapjövedelem kielégíti azt a szociálpolitikai kritériumot, hogy biztonságot ad, viszont arról nem győződött meg, hogy motivál-e a munkára, de ez szerinte kalibráció kérdése. A közgazdász felhívta arra is a figyelmet, hogy azok az…..
bubox 2015.03.30 19:13:22
@desw: "A cigónak nem lesz elég a havi 50 sem és simán nyakon fog szúrni 300 Ft-ért, a feketéző röhögni fog a markában, mert meló mellett kapja a havi 50-et puszira... az adózók meg -- reményeim szerint -- elmenekülnek ebből a posványból és összedől az egész..."

Kérlek olvasd el a 3. pontot is. Hogy mit értek a jogi környezeten, hagy ne részletezzem, mert regény lenne belőle.
bubox 2015.03.31 10:15:54
@bekerült:"Ekkora marhaságot még nem hallottam !
Inkább azon kellene töprengeni, hogy miért csalnak, lopnak az emberek. A meglévő szociális kiadások jelentős része el van lopva és olyanokhoz jut, akinek nincs szüksége rá !
Akinek meg szüksége lenne, az meg kaparja a falat.
Egy egész iparág van felállítva a szegények megsegítésére és csodák csodája csak a szegényeknek nem jut ebből alig, alig."

Néhány órával ezelőtt pont erről írtam én is. Úgyhogy nagyon egyet értek a felvetéseddel.
Viszont a jobbikkal való példálódzás egy kicsit erős.
Majd ha ők irányítják az országot és azt csinálják mint az elődeik mindannyian, akkor lehet őket is egy kalap alá venni.