Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csilla125

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.03.04 12:14:00
AndrewPuma82 küldött egy képkockát a mesterlövészből (mi másból?). Nem hiszem el, hogy ez nekem anno nem tűnt fel. Fel is nagyítottam.Kérdem én...Mi a fene akar ez a kép lenni? Olyan mintha a csávó fegyvert fogna a lányra.Miért van valós kép egy olyan játékban, amely egy rendes…..
Csilla125 2008.03.04 20:27:21
Köszönöm Gábornak a régi cikket az Italian Job-ról! Érdekes írás, mert magáról a játékról elég keveset ír, jobban foglalkozik a körítéssel.A 89-et nem nagyon értem, én adnék rá egy 55-öt.  De ez csak az én véleményem...
Hűha, csak nem 'happy end' lesz az egészből? Ahogy láthattátok a Most wanted 3. részében,a Bin Laden borzalom mellé adtak egy ingyenjátékot. 'Mob rule' a neve. Ez a cím még konkrétan nem mondott semmit. Felraktam és nem nagyon hittem a szememnek. Az intróban olyan ismerős emberek…..
A játék max úgy élvezetes, hogy játékteremben játszod. Pisztollyal,highscore-al, hogy beírhasd hogy ASS.Komolyan lehet venni egy olyan játékot, amelynek a legfontosabb célkitűzése az volt, hogy hogyan röpködnek az ellenfelek? Én szívesen lemondtan volna a dupla Rittbergerekről, ha…..
Az első részt már ismeritek, de a teljes hatás kedvéért itt van a teljes trilógia. Elvileg így szerettem volna. Több mint 25 perc játékidő! Egyébként a játék (ahogy azt már megszokhattuk), más néven is forgalomba került, jenkiknél "Fugitive Hunter - War on terror"…..