Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beszélő majom http beszelomajom blog hu (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érpatakot írunk, 2014 novemberét. Egy részeg helyi lakos bemegy a polgármesteri hivatalba, és ha már ott van – részeg ember általában igazat mond alapon – számon kéri a különféle egyenruhák és bohócruhák iránt különös vonzalmat érző Orosz Mihály Zoltán polgármesteren…..
beszélő majom http beszelomajom blog hu (törölt) 2015.04.25 09:29:29
@Bafana: barátom, úrnak, parasztnak születni kell, mint a videó vagy okos hozzászólásod is mutatja...
Rogán minap azt nyilatkozta az RTL Klubbon, miszerint Habony Árpád magánemberként ad tanácsot a miniszterelnöknek, ezzel le is van zárva a Vuittonos Habony ügye. Ingyen, magánemberként. Bejelentett munkája ugyan nincs, jövedelme se nagyon, mégis mi az első? A nemzet. A…..
Azt mondta az idegen szívű RTL Klub híradója a Policy Agenda megállapításaira hivatkozva, hogy Magyarországon sacckábé egy millió ember nyomorog, éhezik, a létminimum alatt keres. Vagyis sokan annak dacára is nélkülöznek, hogy közben dolgoznak, azaz kvázi állandó jövedelemmel…..
beszélő majom http beszelomajom blog hu (törölt) 2015.04.05 17:21:45
"Szia Gábor!   Teljesen tanácstalan vagyok. A tegnapi interjúd komolyan összezavart. Le sem mertem ma menni a kocsmába. Hogy magyarázzuk ezt ki Árpival a liberálbolsevik nemzetáruló Józsinak!?  Már tavaly is kiröhögtek, amikor nem tudtam mit mondani a vizslás…..
beszélő majom http beszelomajom blog hu (törölt) 2015.03.29 21:01:57
@♔bаtyu♔: nem, nem, batyufasz, te érezted meg, hogy vége a dalnak, azért vagy még hülyébb a szokásosnál is. Pedig azt a lécet nem is olyan könnyű megugrani.