Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bokorovics Zsolt

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassacskán egy éve, hogy elindítottuk blogunkat, melyben kedvenc városunkról, Isztambulról igyekszünk minél több információt megosztani azokkal, akik hozzánk hasonlóan odáig vannak ezért a városért.  Facebook csoportunkhoz több, mint ezren csatlakoztatok már, ami szintén bizonyítja, hogy nem vagyunk…..
Bokorovics Zsolt 2016.06.06 17:01:53
Sajnos az elmúlt időszak szomorú eseményei sokunkat óvatosságra inthetnek a törökországi látogatások kapcsán, azonban ha mégis szeretnénk egy kis török életérzést csempészni az életünkbe, a következő recepttel bátran megtehetjük; pikk-pakk egy török édességboltban érezhetjük majd magunkat tőle. A…..
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem igazán kikészít ez a nagy meleg, mi más is jöhetne ilyenkor jobban egy finom fagyinál, pláne ha az házi készítésű! Szeretettel osztom meg Veletek ezt a receptet, melyhez ugyan kell egy kis idő, míg elkészül, azonban megéri a fáradtságot,…..
Bokorovics Zsolt 2015.07.17 16:31:14
Azt ugyebár mindannyian tudjuk, hogy Hürrem szultánának jó ízlése volt a férfiak terén, de most az is bebizonyosodik, hogy az ételekkel kapcsolatban is, már ha a róla elnevezett piláfból indulunk ki. A receptben olvasható néhány olyan hozzávaló, amit nem feltétlenül fogunk megkapni a sarki kis…..