Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lynn

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar mangó és a legendás magyar csirkés spagetti világhódító útja után üdvözítő látni, hogy ténylegesen létező kulturális örökségünknek is nyoma marad a popkultúra végítéletturmixában. Ki gondolta volna, hogy épp a lángos lesz a befutó? És, hogy pont a…..
Félrefordítások Ne káromkodj! 2008.09.11 09:00:00
A poszt címét én sem gondoltam komolyan, mindenki káromkodik. p.mark küldte az alábbit:Csak röviden és velősen a nemrégiben látott Erőszakik film egyik jelenetében Colin Farrell zárja úgy mondandóját, hogy "Christ!"Magyar felirat: "- Faszom! "Szerintem ez…..
András ugyan joviális fickó, pompás újságíró és hű barát, de ideológiai meggyőződése miatt szinte betegesen szereti a pénzt. Nála jobban a jelek szerint csak az Erste Bank, ugyanis először minden értesítés nélkül letiltották a kártyáját, majd egy idő múlva már…..
A Rolling Rocknak pénteken megelőlegeztük az idei Torkos Csütörtök bajnoka címet, pedig még nem is olvastuk Go-Go Bordello horrorsztoriját. Szegények 3, azaz három órát vártak a kajájukra, azután pedig közelharcot vívtak a menedzsmenttel, hogy húzzák le a számláról az…..