Regisztráció Blogot indítok
Adatok
döngölő

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Őrtorony, 1997. június 1., 5-6. old.) Jehova Tanúi jól ismertek arról, hogy egyedi bibliafordítást használnak, amit egy TITKOS bizottság készített. Jehova Tanúi nemrég adtak ki egy átdolgozott Bibliát, ami teljes TITOKBAN készült. Jehova Tanúinak szervezete elutasítja, hogy nyilvánosságra hozza…..
döngölő 2016.04.11 21:02:52
@CCW: > Az itteni népeknek egy rugóra jár az agyuk, és igazából ebből kéne kimozdítani őket - így vagy úgy.
Amíg ezt nem éred el (hogy mást is lássanak a sajátjukon kívül), és nem tudod rávenni őket, hogy kimozduljanak a holtpontról, hogy elvonatkoztassanak a beidegződésüktől, hiába írsz az igazságról - akár kikezdhetetlen logikával is érvelve -, semmire nem fogsz jutni. <

Te igen röhejes pacák vagy.
Mi az igazság? Te szerinted te vagy az. Egyrugó? Ez neked is így van a szektád hülyítésével. Kikezdhetetlen logika? Te nagyon kikezdhetetlen vagy? Atya segíts. Te egy akkora marha vagy, hogy kérem a címet, megyek fejni. olvasgatom a történetedet, de a pápa irgalmazzon neked. Én ismerem a szektád, de ha te azt hiszed, hogy te vagy a mesiásuk, nagyon le fogok borulni alám.
Bocsánatt, de te annyira sotétségbe jársz, hogy az már világos.
Megigazulás hit által! Ez a cikk egy elmélkedés a Biblia tanításáról a megigazulással kapcsolatban, melynek valódi jelentését nem csak Jehova Tanúi, hanem szinte egyik keresztény vallás sem értelmezi megfelelően. „Testvérek, szívem jóakarata és értük való könyörgésem…..
döngölő 2015.03.29 19:30:16
@Columba: A választ úgy látom más adta meg neked. Nem kell sokat írnom így.
Talán még újra annyi, hogy egy vaskalapos tanúnak nem az általa megszokott tanítások mellé kellene újnak tűnőt ajánlani, mert az ösztönös bezárkózást eredményez részéről! Hamis, ördögi tanításnak nevezi rögtön! Számukra a vezetőinek emberi és megtévesztő létüket kell felfedni, hogy lássák, mi is valóban az isteni vezetés! Ha ezt felismerik, az már nagy eredmény és nem is kell tanításokat említeni, elég az emberi bizalom megrendítése! Ennyi a véleményem, ami emberi, de bevált.