Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bálintné Milákné

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban találkoztam egy ilyen mondattal: "3 éve munkanélküli vagyok". Az illető egy hölgy volt, aki ráadásul azt is megírta magáról, hogy viszonylag iskolázott.Ezen fennakadtam. Én ugyan nem vagyok egyáltalán iskolázott, sőt, az érettségimet is így 25 év felett…..
Bálintné Milákné 2015.03.28 15:57:22
Kedves nyilatkozó, ne haragudj nem tudlak neveden szólítani,mert inonim vagy. Nem értek egyet Veled, viszonylag nem nagy, de városban élek, szociális munkás diplomám van. Másfél éve vagyok munkanélküli. Persze ebből sikerűlt közmunkásként hat és fél hónapot dolgozzak. Múlt év decemberében sikerült egy pályázatot elnyernem, jan.5-én elkezdtem a munkát, közölték Velem,hogy fel kell mondanom a közmunka szerződést, mert csak így tudnak szerződést kötni Velem. Megtettem, sôt a bérletet is megváltottam,mert a munka a szomszédos községben volt. Másnap
közölték Velem nem kötnek szerződést. Az indok: elgondolgoztak azon mi lehetett az oka, hogy 38 évi közigazgatási múlttal miért szünt meg a munkaviszonyom, hozzáteszem közös megegyezéssel.
Igy aztán se közmunka, se másik. Sőt jövedelem sincs. Megélhetési gondokkal immár 3 hónapja. Persze nem ez volt az egyetlen munka amit megpályáztam. Volt amire kaptam, volt amire nem, választ. Tudod kedves nyilatkozó, ha abban a szférában akarok elhelyezkedni amihez értek, amit szeretek, kötött a bér, az esetemben nem kevés. A maszek 68.000 ezret ad tisztán napi 12 óráért. Te vállalnád? Hát ezért vagyok Én munkanélküli, az őrület határán, mert nagyon szeretnék dolgozni, hogy meg tudjunk élni.De 56 évesen, hiába próbálok ápolt, és megfelelő külsőt mutatni, mert most ez kell, nem megy senkinek nem kellek.