Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bergoni

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Vicc, vagy katalógus? 2008.11.18 15:18:00
Ha valaki novemberben vesz új motort, elég sokáig tart a szezon. Hiába szedtem össze múlt héten egy arcüreggyulladást, nem azt a tanulságot vontam le, hogy 2008-ra harangoztak a motorozásnak, hanem vettem egy szintetikus bankrabló-kámzsát a bukó alá, melyet hívnak balaklavának…..
S-blog Egy mosás lesz! 2008.09.07 21:07:08
Nincs hülyébb látvány a szupersportkocsi tulajnál. Tudjátok, ő az, akit zsigerből utál mindenki kortól és nemtől függetlenül. A sportkocsik tulaját valahogy mindig olyan pozőrként képzeli el az emberek többsége, aki nem mos kocsit, csak akkor törölgeti egy külön erre a célra…..
  Tudja, hogy hová jár a szomszéd kölyök szombatonként szeletelni?  Amelyik hajnalban húzatja az utcában a kettes golfot? Vagy a kislánya?  Akiért egész éjjel aggódik? Melyik a kedvenc diszkójuk? Horribile dictu együtt mennek? Feladat van!  Ha Ön Pest…..
S-blog MZ aus DDR 2008.06.08 10:50:00
Olvasom az Indexen, hogy végleg bezárják az MZ gyárat Zschopauban, mert a maláj befektető is bebukott. Ezt nagyon sajnálom, hiszen az MZ minden hazai motorosnak ismerős lehet, "az NDK CBR-jei" sok örömet nyújtottak mindenkinek persze a parttalan szívások mellett, ami…..
bergoni 2008.06.09 07:42:33
S-blog Így működik a motor 2008.05.13 10:20:00
Fogalom nélküli autóbuzi szerintem itt nincs, vannak viszont olyanok, akik nem értik mitől olyan nagy szám a belsőégésű motor, hiszen az több mint egy évszazada ugyanazon az elven működik. Az általános iskola hetedik osztályában  matematika-fizika szakos tanárnénik…..
S-blog Mary vagy nem méri? 2008.05.12 11:02:26
Elnzést, borzasztó szóvicc, tudom. Viszont érdemes megnéznünk ezt a videót, ha már objektív felelősség, ugye.. Ez az új rendszer a kütyük szerelmeseinek és eladóinak lesz nagyon hasznos. Én nem hittem ezekben a cuccokban, olyannak tartottam őket, mint az E-bay-en árult…..
A Tecső! egy reménybeli új rovat az S-blogon, olyan autós videókat gyűjt össze, amelyek durvák vagy viccesek, esetleg mindkettő egyszerre. Ha van olyan érdekes videód (mindegy melyik megosztón) amelyik autókhoz kötődik és még nem ment körbe idegesítő körlevelek tucatjain, akkor…..
S-blog Végre Swift népítéletek! 2008.03.19 08:03:00
Olvasgattam a napokban a Swift népítéleteket, igaz nem sokat, mert annyira azért nem érdekel. Mégsem találtam kirívóan lehúzós népitéletet róla. Csak egy olyat ami reális. Nem is értem, mindenkinek bejött? Nagyon hülyét viszont nem volt nehéz találni, talán az ötödik amit…..
S-blog Szóljunk rá a tahókra 2008.02.24 20:19:00
Épp nézem a TV2 Napló című műsorát, amelyben olyan embereket mutatnak be akik a mozgáskorlátozottak számára fenntartott helyeken parkolnak, jogtalanul. Ez innen 200 km-re nyugatra teljesen elképzelhetlen, akármennyire tahó is az osztrák, egymással azért toleránsak, inkább tesz…..
Egy fényező barátom szerint pusztán arról van szó, hogy az Astra magyarországi gyártásakor az Opel nem volt a helyzet magaslatán a hazai igényeket tekintve, és nem tudta, hogy az átlagos szoci autósok körében, akik megszokták, hogy azt kapják ami épp van raktáron, nem kell túl…..