Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tailorka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem gondoltam volna, hogy egy hét alatt két amcsiautós flessem lesz. De a hét eleji krokodil – amiről közben kiderült, hogy anakonda – után ma ismét utolértem valamit, csak most Újpesten a Váci úton. Elsőre feltűnt, mennyire fent hordja a farát, így mellégurultam, hogy…..
Egyik ismerősömet ez a kép fogadta mikor reggel lement a lakótelepen a parkolóba a Land Roverjéhez. A cetli simán az ablaktörlő alá volt tűzve. Nekem meg az jutott eszembe, hogy a papír, amin a szöveg van, no meg a festék, amivel rányomtatták a betűket, és persze az áram, ami…..
  Közkívánatra tartunk egy második fordulót, elsősorban az olvasók javaslataiból. A gyári felnik előtérbe helyezése marad, mert egy felni nem áll meg magában, a kasztni része. A nem gyári, változatos mintázatú, mindenre jó, de igazán semmire se tökéletes felniket…..
Tailorka 2008.03.23 11:44:57
Elsősorban nem a tuning az, ami az autózás témakörén belül megmozgatja a fantáziámat. Ha meghallom a szót, 1,4-es Civicek meg Golfok ugranak be DTM-es versenyautókat megszégyenítő hátsó szárnnyal, meg mindenféle régi verdák, amik éktelen füstokádás mellett vadul szántanak…..
A Totalcar tévépályázatának első öt helyezettjét már bemutattuk, de van még bőven néznivaló a tarsolyban. Úgyhogy szépen lassan idecsorgatunk még tíz kilenc nyolc hét hat közzétételre érdemes pályaművet, hadd legyen az élmény mindenkié. A csináld-magad-autók, a…..
Tailorka 2008.03.17 17:16:06
Belsőség Mi lehet a kémfotón? 2008.03.12 17:15:00
Hosszasan gondolkoztunk, mi is lehet ez. A szerkesztőség tagjai vérmérsékletük szerint tippeltek, volt Mazda, Opel, Honda. A feladat azért is nehéz, mert egyrészt új modellről van szó, másrészt ügyesen álcázták. A Genfben bemutatott apró, gömbölyded egyterű-tanulmány nem…..
Tailorka 2008.03.12 18:07:13
Azt hiszik, most, hogy elkelt a tartósteszt-Dacia, vége az őrületnek? Háhá, nincs vége, és külön öröm, hogy csak azért is én írom az utolsó tartós-Dacia posztot. Vagy lehet, hogy nem is ez lesz az utolsó?Még a nyár végén összevetettük a Citroën akkor újnak számító…..