Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trillia

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajátos élethelyzet au pairnek lenni, hiszen az ember nem csak új országba költözik (ami már önmagában is lehet egy kultúrsokk), de egyből egy idegen család hétköznapjainak része lesz, első kézből tapasztalja meg az eltérő kultúrát, nevelési szokásokat, életmódot. Van,…..
trillia 2012.10.27 11:42:35
Tudomásul kéne venni végre, hogy Magyarország nem a világ közepe és rajtunk kívül valószínűleg senkinek nem annyira fontos. Tudom hogy fájó pont amikor valaki először szembesül azzal, hogy a méltán világhírű magyar konyha/szalámi/nemtommi jó esetben Magyarországon méltán világhírű, de hát ez van.

Sajnálom a családot mert szegényeknek valószínűleg az lett volna a legfontosabb, hogy az a valaki akire rábízzák a gyereküket, legalább szeresse a gyerekeket. Kíváncsi vagyok az interjún vagy az önéletrajzban szerepelt-e az, hogy a babysitterek leendő gyöngye nincs oda a gyerekekért és igazából alázatot tanulni megy (ez utóbbi mennyire hihető nem?)

És akkor kapnak egy ilyen -magát új kultúrák felé roppant nyitottnak tartó -valakit, aki még azért is megbélyegzi a német pasikat mert nem engedik előre a nőket. Hát elárulom a kedves posztolónak, hogy nem azért nem engedik előre őket mert bunkók, hanem azért, mert a férfi szerepe hogy védje a nőt ergo előmegy, hogy ő kapja a pofont . Ha már két férfi és egy nő van, a második pasas előre engedi a nőt. De azért lehet bunkózni ebben a nagy kultúrákra való nyitottságban.

Kicsit sem visszatetsző és unintelligens hogy a posztoló végső konklúziója az, hogy ő szeret otthon lenni, mert szeret zuhanyozni naponta, meg főzni meg hasonlók. Valóban fontos nemzeti értékek ezek. Gondolom a sok utazás közben majd még talál sok hasonló értéket. Ja és szerintem ez után a poszt után senki nem gyanúsíthatja a posztolót alsóbbrendűségi érzéssel. Sőt.
trillia 2012.10.27 11:45:03
@Hari Seldon 2: vicces, engem is felhúzott pedig szinte sosem kommentelek :-)
Kedves szerkesztőség és olvasók! Egy kis segítséget szeretnénk kérni, mivel párom elég furcsa helyzetbe került. Több éve dolgozik már adminisztrátorként az egyik fővárosi kórház osztályán, ill. már csak dolgozott, ugyanis nemrég közölték vele, hogy jövő év…..
Ejött végre az a pillanat, amire úgy 17 éve várok: megfilmesítik Ken Follett Katedrális című monumentális regényét, amit 21 évesen szinte két nap alatt elolvastam, mert annyira magával ragadott a romantikus kalandregény, és rohadtul sajnáltam, hogy vége lett, amikor vörös…..
trillia 2008.04.03 14:01:37
nyafogós blog március 27. 2008.03.27 22:20:59
több mint két hónapja nem gyújtottam rá. nem vagyok különösebben ünnepi hangulatban, olyan mindennapi az érzés. ma az utcán belegyalogoltam valaki füstjébe. hát undorítóan büdös volt. ilyet én már nem szeretnék szívni. de hozzáteszem, amikor dohányoztam, nekem más ízű…..
nyafogós blog de rég jártam itt 2008.03.25 01:18:28
nos, az az igazság, hogy rendesen elhanyagoltam a blogom. pedig még egy hozzászólás is volt!!! na ez az, amire nem számítottam. ha lesz aki olvas, írok szorgalmasan, ígérem :-))mindenesetre néhány update: először is - 58 napja nem gyújtottam rá. éljenéljen és köszi Champix!!!…..
nyafogós blog február 20. 2008.02.21 00:33:11
Hát az még egy jó darabig el fog tartani, amíg nemdohányzónak nyilvánítom magam :-/ Most pl nagyon szeretnék rágyújtani, pedig már 25 napja hős vagyok. Elkelne egy kis ünneplés.Na de menjünk sorban. Tegnap este valami elképesztő amit összehisztiztem. Minden bajom volt. Nem vagyok…..
nyafogós blog elso nap 2008.02.13 03:29:11
még nem igazán van fogalmam arról, mi is ez és hogyan működik. az elsődleges célom, hogy legyen 1 hely, ahol sírhatok cigarettahiány-ügyben. most éppen nagyon hiányzik és nehéz elképzelnem hogy lesz idő, mikor nem kell erősnek lenni, csak nem hiányzik egyáltalán :-( nyaff...