Regisztráció Blogot indítok
Adatok
málkín

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlenül hangzik, de nagyon jó mérkőzést játszottunk a lengyelekkel, mondta Ancsin László szövetségi edző a divízió 1-es ifjúsági világbajnokságon 9-0-ra elvesztett csata másnapján. Az eredmény szerinte nem tükrözi a látottakat. Értékelés következik.…..
Már meg is van a gólösszefoglalónk a magyar válogatott újabb világra szóló győzelméről. Ma este másodszor is játszunk a legyőzöttekkel, Miskolcon hat órakor kezdődik a meccs. ..
A múlt hét végén játszották le az OB I/B elődöntőinek második összecsapásait. Mint arról korábban már írtunk, Debrecen–Szeged és MAC–Jégtörők párosításban küzdöttek a csapatok a döntőbe jutásért. Mindkét párharc eldőlt a második…..
A mindent eldöntő harmadik mérkőzésen idegenben nyertek a Dab.extra.hu-Jégtörők az OB 2-es bajnokság fináléjában. A klub 13 éves történetében először diadalmaskodott. A fináléba a Debreceni HK és a Dab-Jégtörők jutott. A nyolcfordulós alapszakaszt a debreceniek nyerték,…..
Súlyos vereségeket szenvedett ifjúsági válogatottunk. Olyan csapatoktól, amelyek közé tartozni igyekszünk. Okokat kerestünk, ilyeneket találtunk: csapnivaló szabályok, rossz rendszerek, fura felfogású csapatok. Van véleményünk egy-két dologról.Kezdjük azzal, hogy új…..